Kontron prezintă placa de bază D3713-V/R mITX bazată pe procesoarele AMD RyzenTM Embedded V1000/ R1000

by donpedro

Kontron va prezenta placa de bază industrială D3713-V/R mITX bazată pe seriile de procesoare AMD RyzenTM Embedded V1000 și R1000 în cadrul expoziției embedded world din acest an. Aceasta dispune de sistemul pe cip (SoC) AMD RadeonTM Vega GPU, cu o grafică deosebit de strălucitoare și suportă până la patru display-uri independente cu rezoluție de 4K prin DisplayPorts, un DisplayPort Embedded și un LVDS cu două canale (24-biți). Cu cinci procesoare AMD diferite, placa poate fi adaptată pentru diferite aplicații grafice, de exemplu pentru chioșcuri, sisteme de infotainment, semnalizare digitală, sisteme de jocuri profesionale din cazinouri, precum și afișaje medicale, “thin clients” și PC-uri industriale. (n.r.: spre deosebire de PC-urile tradiționale, un PC “thin client” funcționează ca un desktop virtual, folosind puterea de calcul existentă în serverele din rețea)

Placa de bază Kontron D3713-V/R mITX este “Proiectată de Fujitsu” și fabricată în Germania. Acest lucru garantează timpi scurți de livrare, cea mai înaltă calitate de fabricație, suport tehnic competent direct de la Augsburg, precum și servicii de reparații pe termen lung. Kontron oferă și un serviciu de tip „kitting”, unde plăcile de bază sunt asamblate – din fabrică – cu procesoarele solicitate, cu latch-uri de memorie și chiar cu un BIOS individual.

Placa de bază mITX D3713-V/R oferă în mod opțional diferite procesoare din seriile AM1 RyzenTM Embedded V1000 și R1000: AMD Embedded SoC V1202B, V1605B, V1807B, R1305G sau R1606G. Datorită controlerului Ethernet Intel® i210LM cu 10/100/1000 M-Biți/s placa suportă protocoale precum EtherCAT sau TSN.

Kontron – An S&T Company

Pentru mai multe informații vizitați pagina noastră de internet: Electronica Azi International

S-ar putea să vă placă și