Kontron Communications Inc. alege GO-HotSwap de la Jungo ca infrastructură software Hot Swap pentru sistemele sale

by donpedro

Multi-Processing CompactPCI Software-ul GO-HotSwap de la Jungo permite tehnologiei Kontron Communication`s IPTalky™ să fie complet compatibilă Hot Swap

Kontron Communications Inc., companie deţinută în totalitate de Kontron Embedded Computers şi Jungo software Technologies Inc. va folosi pentru sistemele multi-processing bazate pe IPTalky™ software-ul de la Jungo CompactPCI Hot Swap. Acest lucru va permite clienţilor Kontron Communications să implementeze imediat CompactPCI Hot Swap sub Linux, Solaris, VxWorks 5.4 şi Windows 95, 98, NT, 2000.
Sistemele multi-processing scalabile şi robuste de la Kontron Communications folosesc tehnologia IPTalky™ de la Kontron Communications (IP pe magistrala CompactPCI). IPTalky™ este o cale de comunicaţie care suportă protocoale avansate de comunicare pentru sistemele cu mai multe procesoare. El emulează o placă pentru interfaţa de reţea (network interface card, NIC) şi permite orice tip de comunicare point-to-point de tip Ethernet cu ajutorul CompactPCI, eliminând astfel cablurile Ethernet.
Tehnologia IPTalky oferă un avantaj semnificativ de lărgime de bandă, maximizând ratele de transfer point-to-point până la 300Mbiţi/sec, aproape de trei ori mai mult faţă de ratele de transfer Ethernet.
Emularea completă a comunicaţiilor Ethernet cere plăcii procesorului posibilitatea Hot Swap. Posibilităţile Hot Swap trebuiesc implementate atât la nivelul hardware cât şi la cel software. Jungo GO-HotSwap oferă sisteme multi-processing de la Kontron Communications cu suportul software necesar pentru Hot Swap, permiţând astfel Hot Swapping pentru plăcile CPU slave.
GO-HotSwap este o infrastructură software compatibilă PICMG, pentru mai multe platforme. El permite detectarea de evenimente Hot Swap, alocarea dinamică a resurselor, re-enumerare şi iniţializarea automată a proceselor software de conectare/deconectare. GO-HotSwap oferă un API intuitiv şi un configuration manager care permite driverelor existente să fie capabile Hot Swap.
Dacă este nevoie de dezvoltarea de noi drivere, GO-HotSwap include un utilitar puternic pentru dezvoltarea de drivere, ceea ce simplifică complicata sarcină de dezvoltare a driverelor. Informaţii detaliate despre Kontron Communications se pot obţine de la www.kontron.com
Contact
Ms. Erica Narcyz
erica@jungo.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu