INTERTEGO – design inovator şi calitate înaltă

by donpedro

BOPLA – unul din liderii în producţia de cutii şi carcase pentru aparatura electronică – demonstrează puterea inovativă şi arată că nu este afectat de criza economică.
În acest an BOPLA a lansat o serie de produse de mărime medie în domeniul carcaselor pentru dispozitive desktop.
Calitatea deosebită şi designul inovativ din seria denumită INTERTEGO, bazată pe profile din aluminiu, asigură un succes mare de piaţă. Carcasele au fost concepute să acopere o gamă largă de dimensiuni pentru a conţine echipamente electronice variate. Avantajul carcaselor executate din metal – aluminiu – este că asigură compatibilitatea electromagnetică (dispozitivele electronice au o imunitate ridicată la perturbaţii electromagnetice şi, la rândul lor, nu perturbă în jur prin emisii RF). BOPLA oferă diverse metode de inscripţionare şi de montare a plăcilor electronice specifice la fiecare aparat.
Carcasele INTERTEGO sunt oferite în două variante de utilizare: verticală sau orizontală.
Părţile ce compun carcasa se asamblează uşor şi pot fi uşor manevrate. Un program cuprinzător, aflat în dezvoltare, asigură noi accesorii care să permită utilizatorilor încadrarea în cerinţe individualizate.

Caracteristici
Material: Profil extrudat AlMgSi0.5
Elementul decor: TPE
Culoare: gri grafit, similar cu RAL 7024
Grad de protecţie: IP40 / DIN EN 60529; IP40 / DIN EN 60529 cu ventilaţie
Modele: cu înălţime IT 10… 99.85 (2 U), lăţime şi adâncime variabile; cu înălţime IT 15… 144.3 (3 U), lăţime şi adâncime variabile

Accesorii: elemente de decor (benzi, folii), capace metalice cu sau fără ventilaţie, panou frontal plug-in sau cu şuruburi, mânere, elemente de prindere pe perete, postament pentru varianta turn, picioare de distanţare.
www.bopla.de

ECAS ELECTRO

este distribuitor autorizat al produselor BOPLA.
www.ecas.ro

Detalii tehnice și comenzi pentru produsele BOPLA:
Gheorghe Iftode – Director Vânzări
gheorghe.iftode@ecas.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu