Intersil lanseazǎ primul modul digital ȋncapsulat de putere de 80A

by donpedro

Intersil Corporation, unul dintre furnizorii de top ȋn domeniul managementului inovator al energiei și al soluțiilor analogice de precizie a lansat astăzi primul modul digital de putere PMBus 80 A DC / DC complet încapsulat care prevede conversii la punct de ȋncǎrcare (POL) pentru FPGA, DSP, ASIC avansate, procesoare și memorie. ISL8273M este o sursǎ coborȋtoare de alimentare complet reglementatǎ care oferă un curent de ieșire de până la 80A și opereazǎ la intrare cu bare industriale standard de 5V sau 12V. Partajarea multi-fază a curentului cu până la patru module de putere ISL8273M permite proiectanților de surse de alimentare sǎ creeze  o soluție de 320A cu tensiuni de ieșire de 0.6V. Ȋncapsulat într-un modul compact de 18mm x 23mm, ISL8273M oferǎ performanțǎ și cea mai mare densitate de putere din industrie pentru echipamentele centrelor de date dintr-un spațiu restrȋns și infrastructura sistemelor de comunicații fără fir.

Modulul digital de putere ISL8273M folosește o arhitecturǎ de control patentatǎ ChargeMode ™, care oferă cea mai bunǎ clasǎ de eficiență, cu până la 94% eficiență maximă și o eficiență de peste 90% ȋn cele mai multe conversii. Acesta oferă, de asemenea, un răspuns tranzitoriu rapid de un singur ciclu de ceas curentului de ieșire cu etape de ȋncǎrcare comune în procesul de disipare a puterii ȋn FPGA și DSP.

Proiectarea fǎrǎ compensare a ISL8273M păstrează dispozitivul stabil ȋn ceea ce privește modificarea capacitǎții de ieșire cauzate de temperaturǎ, variație sau de îmbătrânire, eliminând necesitatea unei rețele de compensare exterioare discrete.

Ȋn plus ISL8273M de 80 A se distanțează de modulele de putere digitale ale competiției prin furnizarea unui curent de ieșire dublu. Propria arie de ȋnaltǎ densitate (HDA) oferă performanțe electrice și termice de neegalat printr-o bazǎ formatǎ dintr-un singur strat conductiv care reduce inductanța și disipǎ cǎldura ȋn primul rând prin placa de sistem. ISL8273M este a patra generație de controler digital realizat pe tehnologia Intersil și este compatibil pin-la-pin cu ISL8272M 50A. El mǎrește familia de module digitale de putere de 6A – 50A de la Intersil, oferindu-le clienților o cale de migrare ușoarǎ la barele de curenți mai mari. Aceste module de putere complet capsulate sunt compatibile cu toate echipamentele industriale utilizate ȋn automatizarea deplinǎ a proceselor de fabricație. Printr-o interfață conformǎ PMBus, tehnologia de control a modulelor digitale ISL8273M oferă secvențieri precise, telemetrie completǎ și monitorizarea sistemului. ISL8273M poate, de asemenea, sǎ porneascǎ și sǎ funcționeze în mod pin-strap folosind șase rezistențe externe pentru setarea configurațiilor lipsǎ cum ar fi Vout, soft-start, sub-tensiune, frecvență de comutare și partajare curent. Acest lucru permite proiectanților să porneascǎ modulele ȋn timpul fazei de dezvoltare, fără a utiliza PMBus sau fǎrǎ sǎ fie necesarǎ nici o programare.

PowerNavigator GUI simplifică proiectarea modulelor digitale de putere, softul PowerNavigator GUI de la Intersil simplificând configurarea ISL8273M, validarea și monitorizarea tuturor parametrilor dispozitivului precum și telemetria. Instrumentul permite schimbarea ușoarǎ a caracteristicilor și funcțiilor unei surse digitale de alimentare ȋn decursul proiectǎrii fără a fi necesarǎ scrierea unei singure linii de cod. Pentru a descărca PowerNavigator GUI și a urmări un tutorial video, vă rugăm să vizitați: http://www.intersil.com/powernavigator

www.intersil.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu