Interconectoarele de înaltă densitate monostrat şi multistrat peliculă subţire ale Vishay

by donpedro

Interconectoarele de înaltă densitate monostrat şi multistrat peliculă subţire ale Vishay integrează şabloane conductor şi alte componente pasive în soluţii de rezistoare la cerere
MALVERN, PENNSYLVANIA – 29.01.2002 – Vishay Intertechnology a anunţat lansarea de noi interconectoare de înaltă densitate monostrat şi multistrat peliculă subţire (HDIs), produse cu zgomot mic, cu trafic al semnalului îmbunătăţit şi condiţionare a răspunsului care integrează modele de conductor şi alte componente pasive în soluţii de rezistoare la cerere.

Fiecare din aceste substraturi cu peliculă subţire este proiectat de către Vishay Electro-Films (EFI) cu clientul, cele două părţi lucrând ca o echipă pentru a dezvolta soluţii cu aplicaţii specifice pentru utilizare în circuite cu microunde şi circuite hibride în amplificatoare de putere de mare performanţă şi zgomot redus, aviatică, sateliţi şi instrumentar medical. Datorită înaltei complexităţi a acestor dispozitive şi a legăturii lor strânse cu performanţa produsului final, această abordare în echipă asigură raportul optim al preţului la performanţă.
Vishay EFI a avut succese distinctive în dezvoltarea şi producţia de punte de aeraj robuste şi bine-definite până la 0,001 inch lăţime cu dimensiuni consistente ale spaţiului de aer. HDI -urile sunt capabile de integrarea unui număr mai mare de componente într-o amprentă mult mai mică. Dimensiunile pentru fiecare dispozitiv pot avea valorile: 0,02 in. pe 0,02 in. sau 4 in. pe 4 in., cu grosimi de la 0,005 in. la 0,050 in.
Noile HDI -uri pot fi fabricate în până la cinci straturi şi cu forme speciale, treceri şi modele. Fiecare este disponibil cu un element rezistor nicrom sau nitrură de tantal şi într-o mare varietate de materiale şi metale conductoare şi adezive. Opţiuni suplimentare includ găuri metalizate, parte dorsală metalizată, conductoare de linie de putere din cupru, treceri pline pentru căi adăugate de conductivitate termică scăzută către radiatoare de răcire. Metalizarea multistrat este obţinută folosind izolarea poliamidă. Substraturile disponibile sunt alumina (Al2O3), oxidul de beriliu (BeO), nitrit de aluminiu (AlN), cuarţ şi silicon.
Preţurile pe bucată variază în funcţie de cantitate şi complexitatea proiectului.

Cititorii pot obţine o ofertă de preţ transmiţând desene sau cerinţe tehnice la sales@electro-films.com.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu