Inspecţie de calitate şi cititor de coduri de bare într-un singur dipozitiv

by donpedro

Camera inteligentă LSIS 462i este un adevărat a-tot-cunoscător.
Asigură citirea codurilor de bare la fel ca analiza blob, pentru monitorizarea prezenţei, integrităţii, a formei, precum şi poziţia şi orientarea obiectelor.

Blob provine de le obiect binar de mari dimensiuni şi cuprinde o arie largă de pixeli, a căror intensitate a luminii se încadrează în valorile limită definite. Prin setarea funcţionalităţii blob, obiectele pot fi identificate şi diferenţiate prin forma lor geometrică – incluzând şi situaţiile în care alte procese produceau rezultate eronate.
Camera inteligentă LSIS 420i, ca şi sora sa cititoare de coduri de bare, LSIS 422i, poate fi utilizată de altfel în toate ariile de activitate unde trebuie citită o gamă largă de coduri de bare, la viteză foarte mare.
Citeşte coduri de bare 1D-2D, printate sau direct fabricate, cu o acurateţe absolută, independent de contrast, chiar şi în forma reflectată sau inversată.
Camera inteligentă oferă de altfel toate avantajele seriei LS400, cum ar fi
configurarea prin pagină Web, focus pe bază de motor, iluminare omogenă prin suprafeţe optice plate.
Prin combinaţia dintre tehnologia de ultimă oră, flexibilitate şi performanţă, camera inteligentă LSIS 420i este utilizată în toate domeniile unde este necesar să se salveze spaţiul de lucru.
În aceste cazuri, camera este mai mult o alternativă economică, care poate fi integrată cu mai multă uşurinţă decât mai multe dispozitive simple sau un sistem vision.
www.oboyle.ro