Infineon ofera primul Octal 10BaseS™ de inalta densitate, ieftin, ideal pentru aplicatii MTU/MDU

by donpedro

Infineon Technologies, producător de primă mărime de circuite integrate pentru telecomunicaţii, a dat publicităţii astăzi primul Octal (eight-port) 10BaseS™, un cip proiectat pentru a oferi furnizorilor de sisteme economii de costuri şi scurtarea timpului de proiectare a sistemelor de acces de bandă largă de tip Ethernet. Ideal pentru aplicaţii MTU/MDU (multi-tenant unit/nulti-dwelling unit), cum ar fi comutatoare Ethernet de înaltă densitate sau carduri de linie DSLAM, acest nou cip are la bază tehnologia 10BaseS™

de la Infineon, o tehnologie pentru reţele Ethernet care folosesc infrastructura existentă de fire de cupru.
Având la bază tehnologia 10BaseS, un produs deja consacrat în sistemele de acces de bandă largă de tip Ethernet, tehnologia Octal-10BaseS este o alternativă simplă şi economică la componentele Ethernet PHY din sistemele de comunicaţii DSLAM. Octal-10BaseS oferă o reducere a preţului pe port de 25%, o dezvoltare mai rapidă a aplicaţiilor, transportul transparent al pachetelor Ethernet şi o deplină compatibilitate cu dispozitivele 10BaseS CPE.
Octal-10BaseS™
10BaseS este o soluţie cu consum redus, de modulare în cuadratură a amplitudinii (QAM). Rata standard a liniei este full duplex de 12,5Mbps şi transmite transparent pachetele Ethernet.
Rata linie este programabilă până la 15,6Mbps. Sunt posibile şi implementări speciale care pot suporta rate de până la 25Mbps.
www.infineon.com