În căutarea inovației: Murata lansează site-ul web ‘Open Innovation’

by donpedro

Murata a anunțat lansarea site-ului său ‘Open Innovation’ pentru a crea relații de colaborare cu start-up-urile în vederea dezvoltării de soluții în diverse piețe, precum mobilitate, energie, asistență medicală și wireless. Dedicat companiilor nou înființate și universităților, site-ul web oferă posibilitatea de a explora planurile de acces la piață, bazându-se atât pe capabilitățile extinse de cercetare și dezvoltare ale Murata, cât și pe capabilitățile companiei de suport în ceea ce privește producția și resursele financiare.

Murata are o istorie îndelungată și glorioasă privind parteneriatele cu clienții, universitățile și partenerii strategici pentru dezvoltarea de noi tehnologii și accelerarea generării veniturilor. Pentru a demonstra această propunere de valoare, site-ul web include studii de caz care prezintă colaborările de succes ale companiei și oferă o imagine de ansamblu a sprijinului pe care o organizație start-up îl poate primi prin parteneriatul cu Murata.

Noilor parteneri li se vor oferi resurse valoroase, precum asistență în cercetare și dezvoltare, canale către piață, capabilități de mare producție, sprijin financiar și acces la piață pentru a extrage potențialul maxim din inovațiile lor.

Mai multe informații despre pagina web ‘Open Innovation’ a companiei Murata se găsesc accesând acest link: https://solution.murata.com/en-global/collaboration/

Murata

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu