Image Technology adaugă posibilitatea pentru mască fotografică de 14 inch la straturile de 300mm

by donpedro

PALO ALTO, California – 16 iulie 2001 – Image Technology, o companie a Suss MicroTec, a anunţat că va realiza Micronic Large Area Matrix Writer care va permite companiei să scrie măştile de 300mm în al treilea trimestru al anului 2001. Aparatul de inscripţionat va da companiei posibilitatea de a tipări măşti fotografice de 14 inch, cerute de litografia în împachetarea avansată şi în aplicaţiile pentru împachetarea cipurilor la nivel de strat pentru straturile de 300mm.
Eficacitatea măştii a fost demonstrată de SECAP, care a tipărit straturi de 300mm implementând masca fotografică de la Image Technology.
Alături de aparatul de inscripţionat pentru matrici de arie mare, Image Technology va realiza şi un aparat de inscripţionat pentru semiconductoare cu laser Micronic LRS230. LRS230 va fi folosit pentru realizarea de măşti fotografice foarte precise de la 4 la 9 inch şi va susţine viitoarea dezvoltare a măştilor fotografice folosite la împachetarea avansată şi la aplicaţiile cu straturi CSP. Adăugarea acestor două noi tipuri de generatoare va mări capacitatea companiei de mai mult de trei ori faţă de cât este în prezent.
Ambele sisteme Micronic sunt rapide şi sigure, folosind puţine consumabile şi necesitând puţine cerinţe de întreţinere. Fiecare din aceste sisteme asigură o imagine de înaltă calitate prin folosirea unui deflector opto-acustic, un sistem de focalizare avansat, un motor liniar fără vibraţii şi o etapă pentru eliminarea golurilor de aer.
Rezultatele cercetărilor celor de la Image Technology şi a partenerilor lor de la SECAP vor fi arătate la SEMICON West. Atât straturile de 14 inch cât şi straturile de 300mm complet tipărite pot fi văzute la Suss MicroTec, la Moscone Center în San Francisco.
Pentru informaţii suplimentare:
Jim Wiley e-mail: jwiley@image-tec.com www.image-tec.com

Despre Suss MicroTec
Suss este producător mondial de echipament de fabricaţie şi tehnologie de proces pentru împachetarea avansată, microelectronică şi pieţele MEMS. www.suss.com ; www.suss.de.

Adaugă un comentariu