IAR Systems stimulează capacităţile de depanare și urmărire a execuţiei programelor pentru dezvoltatori de aplicaţii bazate pe ARM

by donpedro

IAR Systems® a lansat o integrare completă a JTAGjet™-Trace în suita de instrumente de dezvoltare IAR Embedded Workbench® pentru ARM ®. Datorită noii integrări depline, prin IAR Embedded Workbench utilizatorii obțin acces la sprijin de urmărire avansată pentru toate nucleele ARM și pot profita din plin de capacitățile de urmărire de pe dispozitivele ARM Cortex™-M, Cortex-R și Cortex-A, în plus față de ARM7 / 9 / 11 atunci când depanează sisteme complexe.
JTAGjet-Trace este o sondă de depanare în circuit cu caracteristici avansate de urmărire pentru dezvoltarea aplicațiilor complexe. Cu suport pentru Embedded Trace macrocelule (ETM), acesta oferă dezvoltatorilor o perspectivă completă asupra comportamentului aplicaţiei lor. Utilizatorii pot observa efectul programului, așa cum se execută pe placă și pot utiliza tehnici precum urmărirea completă de instrucțiuni și funcția de profile prin care se pot identifica problemele în aplicație. JTAGjet-Trace se bazează pe portul JTAG de scanare și poate efectua achiziția de urmărire a execuției cu un ceas de urmărire de până la 200MHz (400Msample/sec ETM trace acquisition speed), cu buffer ce are capacitate de captare de până la 18MB. Având auto-reglare de timing, se elimină problemele cu data și abaterea de ceas, iar marcarea timpului cu 56-biți oferă o precizie a ciclului CPU până la 5ns.
IAR Embedded Workbench sprijină de asemenea, posibilitatea de a conecta simultan mai multe fire seriale pentru depanare de dispozitive (SWD). Acest lucru simplifică în mod considerabil depanarea de dispozitive ARM Cortex multicore. Prin conectarea la nuclee multiple pe același dispozitiv, în același timp, o aplicație multinucleu completă poate fi concomitent depanată.

IAR Systems
www.iar.com

S-ar putea să vă placă și