Honeywell își extinde portofoliul Zephyr ™ de senzori pentru debit de aer, cu versiunile de senzori High Airflow

by donpedro

Honeywell a anunțat că a extins portofoliul său Zephyr™ de senzori de flux de aer din seria HAF cu noi versiuni digitale, care oferă game de debit de aer în plajele 0 – 20 SLPM (Stadard Liters Per Minute) și 0 – 200 SLPM. Cu acest nou produs, Honeywell dezvoltă blocul său original Zephyr de senzor de flux de aer printr-un by-pass la canalul fluxului principal al senzorului, eliminând necesitatea de a face proiectare adaptată la client în alte echipamente, cum ar fi ventilatoare.
Senzorii noi de flux de aer de la Honeywell, de tip Zephyr™, cu by-pass inclus pentru fluxul de aer oferă clienților trei beneficii importante:
– Performanță înaltă
– Integrare ușoară
– Calibrare personalizată
Acești senzori noi pentru fluxul de aer sunt proiectați să funcționeze într-o gamă largă de aplicații. Aplicații medicale potențiale includ aparate de anestezie dozată, laparoscopie, sisteme de monitorizare a pacienților, spirometre, ventilatoare și dispozitive de asistență ventriculară (pompe de inimă). Potențiale aplicații industriale includ dozarea aer-carburant, instrumentație analitică, celule de combustie, hote de tiraj, de detectare a scurgerilor de gaz și contoare de gaz.

Honeywell International
www.honeywell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu