“Home Assistant Amber”, cu software de automatizare a locuinței și protecția confidențialității, disponibil acum la Crowd Supply

by donpedro

Crowd Supply anunță lansarea dispozitivului Home Assistant Amber, o soluție hardware special creată pentru operarea software-ului de automatizare a locuinței. Construită de către dezvoltatorii popularului ecosistem software Home Assistant, Amber oferă o alternativă open-source, axată pe confidențialitate, la platformele proprietare precum Google Home și Philips Hue. Home Assistant Amber este gata să funcționeze imediat și se mândrește cu peste 1.000 de integrări pentru unificarea rețelelor de produse inteligente pentru casă, inclusiv Nest, Sonos și Amazon Alexa.

Amber, dezvoltat de creatorii Home Assistant și lansat cu sprijinul Crowd Supply ca parte a Silicon Labs IoT Accelerator, este proiectat pe baza dispozitivului Raspberry Pi Compute Module 4, care poate fi upgradat cu ușurință pentru a se adapta la nevoile voastre de automatizare a locuinței. Noul dispozitiv hardware Home Assistant comunică cu alte dispozitive folosind un radio Zigbee integrat de Silicon Labs, care oferă o soluție compatibilă cu protocolul de automatizare a locuinței Matter. Home Assistant Amber dispune, de asemenea, de un slot M.2 încorporat pentru a facilita extinderea spațiului de stocare SSD sau a altor periferice.

Home Assistant Amber este disponibil în trei configurații. Versiunea de vârf operează imediat după conectarea cablului Ethernet și a sursei de alimentare, iar pachetul include un Raspberry Pi Compute Module 4 (CM4) preinstalat. Un alt kit este o opțiune potrivită pentru cei care dețin deja un CM4, deoarece include toate celelalte componente necesare pentru operare, inclusiv o placă carrier CM4, un radiator, o carcasă transparentă din policarbonat, o sursă de alimentare și un cablu Ethernet. În sfârșit, un kit PoE include o placă carrier CM4 cu Power-over-Ethernet pentru operare cu un singur fir.

Pentru a afla mai multe despre Home Assistant Amber, vizitați https://www.crowdsupply.com/nabu-casa/home-assistant-amber.

Crowd Supply

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu