Future Electronics extinde oferta de produse embedded

by donpedro

Gama TechNexion pe arhitectură ARM și cardurile și modulele x86 acoperă o gamă largă din cerințele clienților din sfera aplicațiilor embedded și industriale.

Future Electronics a anunțat că a semnat un acord de distribuție la nivel mondial de franciză cu producătorul de sisteme embedded TechNexion.
TechNexion produce o gamă largă de plăci și sisteme embedded (SOM – System-on-Module) cu procesoare bazate pe arhitectură ARM fabricate de Texas Instruments și Freescale, și procesoare x86 de la Intel.Compania furnizează de asemenea sisteme embedded complete, interfețe pentru touch panel-uri și sisteme fără ventilator.
Pentru inginerii proiectanți, TechNexion oferă kit-uri de dezvoltare ușor de utilizat care includ versiunile Linux testate și verificate, sistemele de operare Android și Windows Embedded. Toate acestea, împreună cu documentația detaliată de înaltă calitate, și exemplele de implementare hardware / software asistă inginerii să dezvolte echipamente bazate pe cele mai noi tehnologii.
Angajamentul TechNexion de a dezvolta tehnologii în numele comunității inginerilor proiectați de sisteme embedded a dus la introducerea standardului EDM, un hardware open-source si software de interfață între o placă (SOM) și o placă de extensie. Aceasta este prima interfață standard care oferă compatibilitate pin-la-pin și compatibilitate software între ARM și modulele embedded SOM x86.

TechNexion
www.technexion.com

Future Electronics
www.FutureElectronics.com

S-ar putea să vă placă și