Farnell semnează un nou parteneriat de distribuție globală cu Analog Devices

Produsele de semnal mixt și de gestionare a puterii de la Analog Devices sunt acum în stoc și disponibile pentru livrare rapidă de la Farnell

by gabi

Farnell și-a consolidat portofoliul de semiconductori prin semnarea unui nou acord de distribuție globală cu Analog Devices, Inc.

Farnell va oferi livrare rapidă a portofoliului Analog Devices, inclusiv a celor mai recente produse lansate pe piață. De această gamă mai largă vor beneficia inginerii proiectanți care creează noi soluții pentru industria aerospațială și de apărare, industria auto, comunicații, bunuri de consum, centre de date, energie, automatizări industriale, instrumentație și asistență medicală digitală.

Portofoliul larg de circuite integrate analogice, de semnal mixt și de procesare a semnalelor digitale de înaltă performanță de la Analog Devices este potrivit pentru multe tipuri de echipamente electronice utilizate în 5G, Internet of Things (IoT), securitate cibernetică, sisteme radar și soluții RF, precum și pentru interfețe de senzori și aplicații în domeniul tehnologiei de precizie.

Farnell completează stocul de la Analog Devices pentru a îmbunătăți următoarele categorii de produse:

  • Semnal mixt: Amplificatoare, convertoare ADC și DAC, switch-uri analogice, comparatoare și funcții analogice
  • Managementul energiei: Managementul bateriei, convertoare DC/DC, regulatoare de tensiune, LDO, drivere LED, controlere și circuite integrate de management al puterii (PMIC)
  • Interfețe: Transmițătoare, receptoare, interfețe, drivere și produse cu funcții speciale
  • Radio frecvență (RF): Amplificatoare și module RF
  • Senzori: Senzori optici și de temperatură
  • Embedded: Microcontrolere și procesoare de semnal digital

Compania Analog Devices este cunoscută pe piață pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale care oferă, de asemenea, performanțe și caracteristici diferențiate. Combinat cu raza de acțiune a Farnell în domeniul marketingului digital și cu cea mai bună platformă de comerț electronic din clasa sa, parteneriatul aduce un mix potrivit de excelență a produselor și expertiză în domeniul distribuției pentru a satisface cerințele pieței și a conduce la succes pentru clienți.

Bryan Tallman, VP Revenue, Strategy and Operations la Analog Devices, a declarat: “Noul nostru acord de distribuție cu Farnell nu numai că va oferi clienților noștri actuali o disponibilitate sporită, dar va face și produsele noastre mai accesibile inginerilor din întreaga lume. Puterea comunității element14 a Farnell, serviciile regionale de asistență tehnică pentru clienți, precum și rețeaua robustă de distribuție au reprezentat elementele cheie în stabilirea acestui nou parteneriat global.”

Mărcile moștenite de la Maxim Integrated și Trinamic sunt stocate de Farnell, numărul dispozitivelor disponibile pentru comandă fiind de peste 21.500. Clienții își pot consolida acum nevoile de achiziție de la o singură sursă de încredere, asigurându-se că au acces la o gamă largă de noi tehnologii, produse și servicii pentru a satisface cerințele lor de proiectare.

Simon Meadmore, VP Product and Supplier Management la Farnell, a afirmat: “Ne-am angajat să ne consolidăm portofoliul global de produse, iar Analog Devices se află într-o poziție unică pentru a impulsiona inovația pe piețele noastre cheie cu soluții integrate de înaltă calitate. În plus, includerea produselor moștenite de la Maxim Integrated și Trinamic ajută inginerii proiectanți să extindă durata de viață a produselor existente, contribuind la reducerea riscului de uzură morală. Împreună, Analog Devices și Farnell pot oferi clienților capabilitatea și serviciile integrate pentru a contribui la succesul unei game largi de tehnologii, proiecte și aplicații.”

Analog Devices este un lider global în domeniul semiconductorilor care face legătura între lumea fizică și cea digitală pentru a permite progrese majore în ceea ce privește ‘Intelligent Edge’. Analog Devices combină tehnologiile analogice, digitale și software în soluții care ajută la realizarea de progrese în fabricile digitalizate, mobilitate și asistență medicală digitală, la combaterea schimbărilor climatice și la interconectarea fiabilă a oamenilor și a lumii. Având peste 24.000 de angajați la nivel global care lucrează alături de 125.000 de clienți globali, Analog Devices are grijă ca inovatorii de astăzi să rămână în fața a tot ceea ce este posibil.

Farnell oferă o gamă extinsă de produse din portofoliul său cuprinzător de semiconductori pentru a sprijini inginerii proiectanți. De asemenea, clienții au acces gratuit la resurse online, fișe tehnice, note de aplicații, videoclipuri, webinarii, asistență tehnică 24/5 și trasabilitate precisă.

Gama selectată de produse Analog Devices, lider de piață, este acum disponibilă pentru livrare rapidă de la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu