Farnell sărbătorește femeile care lucrează în domeniul ingineriei

by donpedro

Farnell, Distribuitorul de Dezvoltare, a sărbătorit femeile care își desfășoară activitatea în inginerie și care aduc inovație, găzduind în data de 20 iunie, evenimentul “Femei în inginerie” la sediul său din Leeds. 55 de studenți, furnizori precum și personalul Farnell au participat la acest eveniment inaugural pentru a asculta vorbitori invitați dar și pentru a forma echipe pentru a participa la diverse ateliere interactive.

O studentă de la Universitatea din Leeds a spus despre acest eveniment: “A fost un eveniment uimitor. Un moment de mare inspirație și bucurie să auzi alte femei din lumea tehnologiei și care fac parte, totodată, din comunitatea din Leeds. Mă bucur foarte mult că am venit.”

Louise Perry, Director Global Resurse Umane la Farnell a adăugat: “Suntem mândri să colaborăm cu femei inginer talentate care lucrează atât în cadrul organizației noastre cât și în companiile partenerilor noștri – care susțin acest eveniment – fiecare având abilități și expertize tehnice unice, precum și o pregătire academică excepțională. Aceste femei dovedesc capabilități de lideri incontestabili; ele ajută la menținerea companiilor respective în fruntea ingineriei, inovației și tehnologiei și îi inspiră pe angajați să crească în carieră.”

Două dintre aceste femei inginer de la Farnell care au vorbit la eveniment sunt:

Andreea Teodorescu, Global Senior Commercial Marketing Manager – Andreea are ingineria în ADN-ul său. Atât părinții cât și bunicii au fost ingineri, inclusiv una dintre bunicile ei care fost printre primele femei din România care au absolvit Universitatea. Inspirată de familia ei, Andreea a obținut o diplomă în știința și ingineria materialelor, inclusiv o bursă postuniversitară în Inginerie Biomedicală din cadrul Universității din Patras, Grecia. După ce s-a mutat în Regatul Unit, Andreea a obținut un post de asistent de marketing la Premier Farnell. Zece ani mai târziu, ea a devenit manager de marketing comercial la nivel global. Când a fost întrebată recent despre cariera ei, Andreea a descris-o succint: “Iubesc acest job. Mă întâlnesc cu oameni din întreaga industrie, pe care, pe mulți dintre ei îi cunosc pentru că am colaborat foarte mulți ani. Întâlnesc oameni în domeniul semiconductorilor, componentelor pasive, în aparatura de măsură și control; în fiecare zi apare cineva diferit de la care învăț ceva nou pentru a fi la curent cu toate tendințele.”

Courtney Kennedy, Technology Solutions Marketing Manager – Courtney conduce programe de marketing pentru lansări de produse noi, inclusiv kituri de dezvoltare, computere pe o singură placă și software, precum și programe de formare tehnică la nivel de companie. Se bucură să-și împărtășească cunoștințele sale tehnice cu alții precum și să-i inspire, ajutându-i în același timp să pătrundă în lumea electronicii și în mediile tehnice. Courtney deține o diplomă de inginerie electronică și de calculatoare și are o experiență semnificativă în proiectarea și dezvoltarea produselor. Courtney s-a implicat în dezvoltarea de firmware și software, precum și în tehnologii de vârf în proiectarea și controlul motorului, care leagă robotica și mecatronica de anatomia umană. “Ingineria a deschis ușile în ceea ce privește cariera mea. Modul meu de gândire tehnic, creativ, precum și pregătirea în domeniul electronicii mi-au permis să mă aventurez într-o serie de domenii diferite și să adaug continuu un set de competențe care devine din ce în ce mai bogat și bine conturat”.

Pentru a afla mai multe despre Ziua Femeilor implicate în Inginerie organizată de Farnell și pentru a descărca interviuri cu femei de inspirație în inginerie, faceți clic aici.

Premier Farnell
https://www.premierfarnell.com
https://www.avnet.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu