Farnell livrează la prețuri accesibile noi carcase personalizate de la Multicomp Pro

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente, produse și soluții electronice, oferă soluții de carcase complet personalizabile și conforme IP67 de la brandul său cu etichetă privată Multicomp Pro. Folosind un instrument online unic și intuitiv – disponibil pe site-ul web Farnell – clienții pot crea acum o carcasă personalizată în câteva minute, trecând de la prototip la producția completă.
Dezvoltările IoT cresc în mod exponențial, deoarece multe companii caută să profite de beneficiile acestei tehnologii. Aprovizionarea cu o carcasă adecvată unui nou produs este adesea lăsată până târziu în procesul de proiectare, acest lucru putând duce la provocări de ambalare și impact de performanță. În plus, carcasele standard, de pe raft, rareori se potrivesc pentru o aplicație IoT critică. Opțiunile pentru găsirea unei carcase, care să ofere proiectanților durabilitatea, robustețea și protecția necesare pentru aplicația finală, nu sunt foarte dese. O carcasă personalizată, eficientă din punct de vedere al costurilor, rapid de confecționat, este soluția ideală pentru inginerii din proiectare însărcinați cu dezvoltarea de aplicații critice, la un buget limitat.
Configurația online a carcasei necesare unui nou proiect durează, aproximativ, cinci minute, aceasta operație economisind multe ore de muncă din partea inginerilor, atunci când se aprovi­zio­nează cu componente din mai multe surse. Clienții pot acum să-și găsească rapid și eficient soluția necesară unui proiect IoT sau altor aplicații critice din foarte multe domenii, precum transport inteligent (ITS), vehicule conectate (V2X, CV2X, RSU 4.1), monitorizare căi ferate și tuneluri, securitate mobilă, orașe inteligente, agricultură și altele.

Avantajele gamei de carcase personalizabile Multicomp Pro disponibile la Farnell includ:
Cotare rapidă în termen de 5 zile lucrătoare și livrare în mai puțin de patru săptămâni.
Utilizarea de antene standard sau tip N IP67 pentru a activa GPS/GNSS, Wi-Fi, LTE, DSRC și LoRa.
Acces la o gamă de module I/O, inclusiv USB, Cat5, Cat6, SIM și module de putere.
Soluții de carcase mSmart-box, care oferă un concept modular, conform IP67, EN60950-22-Ready, adaptat cerințelor clientului, în doar câteva zile de la contactul inițial.
Carcasele sunt rezistente, dispun de supape Gore®, acoperire anticorozivă Sur Tec 650 și conformitate IP67 garantată 100%.
Personalizarea culorii, lungimii cablului și multe altele.

Carcasele personalizate sunt doar cele mai recente produse din gama Farnell de servicii personalizabile, inclusiv cabluri și componente personalizate, pentru a facilita înlocuirea pieselor învechite sau greu de găsit.

Carcasele personalizate Multicomp Pro pot fi configurate și comandate de la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu