Farnell lansează o nouă generație de surse de alimentare de la Rohde & Schwarz

by donpedro

Farnell, ‘Distribuitorul de Dezvoltare’, a adăugat la portofoliul său seria de surse de alimentare NGP800 de la Rohde & Schwarz. Noua generație NGP800 este alcătuită din cinci modele cu 2 și 4 canale care funcționează fie la 400W, fie la 800W, potrivite atât pentru sisteme de testare de top, cât și pentru sisteme automate. Inginerii de proiectare și testare vor beneficia de performanțe excelente în ceea ce privește conectivitatea, siguranța, funcționalitatea și flexibilitatea.

Rohde & Schwarz este cunoscut pentru produsele sale flexibile care oferă durabilitate pe termen lung, calitate fără compromisuri, compatibilitate de mediu și o amprentă ecologică.

Noua serie de surse de putere NGP800 oferă un ecran tactil de înaltă rezoluție de 5”, prin care se realizează sincronizarea ieșirilor, testarea formelor de undă, precum și colectarea și stocarea datelor pentru o analiză aprofundată. Toate modelele au o garanție standard de 3 ani, utilizatorii beneficiind de caracteristici precum:

  • Flexibilitate totală: modelele au două sau patru ieșiri care pot fi conectate în paralel sau în serie pentru a crește curentul sau tensiunea de ieșire. Fiecare ieșire este capabilă să funcționeze independent, cu o funcție on/off sincronizată, asigurând aplicarea corectă a puterii sistemului.
  • Siguranță maximă: Protecția la supracurent (OCP – Overcurrent protection), protecția la supratensiune (OVP – overvoltage protection), protecția la supraputere (OPP – overpower protection) și funcțiile de oprire la supraîncălzire protejează sarcina. Curentul maxim de ieșire, tensiunea și puterea pot fi setate separat pentru fiecare canal.
  • Funcționalitate completă: Funcții precum EasyRamp, de generare de semnale ‘ramp’ de ieșire (red.: uneori, în secvențele de testare sunt simulate condiții de funcționare în care trebuie evitată creșterea bruscă a tensiunii de alimentare. Funcția EasyRamp oferă această soluție), de întârziere și arbitrare ‘Arbitrary’ (QuickArb – n.red.: unele aplicații necesită variația tensiunii sau a curentului în timpul unei secvențe de testare, de exemplu atunci când se simulează diferite condiții de încărcare ale unei baterii. Funcția Arb permite configurarea manuală de secvențe timp/tensiune sau timp/curent prin interfața de utilizator sau programarea acestora prin interfețe externe.) emulează o varietate de surse de alimentare, inclusiv dispozitive instabile. Alte caracteristici includ înregistrarea simultană a tensiunii și a curentului pe toate ieșirile, cu date disponibile ca fișier .CSV pentru rapoarte și documentații și teledetecție pentru a îmbunătăți stabilizarea tensiunii.
  • Conectivitate completă: Interfețele standard USB și LAN permit surselor NGP800 să fie controlate de la distanță în sisteme ATE sau pe linii de producție. O conectivitate suplimentară poate fi activată prin interfața opțională GPIB, I/O digitale trigger, intrare analogică și rețea LAN wireless.

 James McGregor, Director Global al Departamentului de Testare și Instrumente de la Farnell a spus: “Suntem încântați să lansăm această nouă serie de surse de putere de nouă generație de la Rohde & Schwarz. Această gamă interesantă de noi produse demonstrează în continuare angajamentul nostru continuu de a aduce pe piață cele mai bune echipamente T&M (n.red.: testare și măsurare), sprijinind clienții noștri pentru toate nevoile lor de testare. Parteneriatul cu Rohde & Schwarz oferă clienților noștri acces la o gamă largă de instrumente de testare și măsurare, combinând expertiza inovatoare a Rohde & Schwarz cu cea mai importantă rețea de distribuție globală și servicii de asistență Farnell.”

Farnell oferă o gamă extinsă de produse pentru a sprijini inginerii de proiectare, producție și testare electronică. De asemenea, clienții au acces gratuit la resurse online, fișe tehnice, note de aplicație, videoclipuri și seminarii web pe site-ul web al Farnell și asistență tehnică 24/5.

Toate modelele seriei NGP800 de la Rohde & Schwarz sunt disponibile la Farnell în EMEA, element14 în APAC și Newark în America de Nord.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu