Farnell extinde gama de soluții de testare și măsurare prin intermediul acordului global cu NI

by donpedro

Farnell, o companie Avnet și distribuitor global de componente electronice, produse și soluții și NI (NASDAQ: NATI) au anunțat numirea Farnell ca distribuitor autorizat NI, prin care își extinde portofoliul de produse pentru a include soluții de testare și măsurare bazate pe software NI, pentru clienți de toate dimensiunile. NI este un producător de top în ceea ce privește sistemele de testare automate, utilizate în testele de producție și de validare/certificare.

Adăugarea pachetului de produse NI la portofoliul de testare Farnell va permite inginerilor să testeze mai rapid, mai precis și mai eficient, lăsând mai mult timp testelor care necesită introducere manuală de date. Farnell este primul partener de distribuție al NI, care oferă vânzări directe și asistență tehnică la nivel global și care dispune de cel mai mare și mai complet portofoliu de testare din piața HSD (High Service Distribution).

Companiile și, implicit, inginerii se confruntă din ce în ce mai mult cu provocarea de a aduce pe piață produse de înaltă performanță și eficiență într-un termen cât mai scurt. Pentru a ține pasul, clienții au nevoie de modalități mai rapide și mai eficiente de a obține echipamente automatizate esențiale pentru testare și măsurare. Împreună, NI și Farnell oferă inginerilor și întreprinderilor flexibilitatea, viteza și sprijinul de care aceștia au nevoie, pentru a-i ajuta să-și îndeplinească, atât cerințele afacerii, cât și ale clienților lor.

Soluțiile NI sunt disponibile la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell | https://www.farnell.com

S-ar putea să vă placă și