Extinderea familiei de microcontrolere RA de la Renesas cu noul grup RA4 Entry-Line oferă un raport calitate/preț optim, cu performanțe echilibrate de joasă putere și integrare de caracteristici

by donpedro

Renesas Electronics Corporation anunță extinderea familiei sale de microcontrolere (MCU) RA pe 32-biți cu un nou grup bazat pe cel mai recent nucleu Arm® Cortex®-M33. Noul Grup RA4E1, care operează la 100-MHz, oferă cel mai bun consum de putere din clasa sa, împreună cu performanțe ridicate și integrare optimizată a funcțiilor. Acesta permite cicluri de proiectare rapide și upgrade-uri ușoare la alte dispozitive din familia RA.

Microcontrolerele din familia RA oferă specificații de top în privința consumului de putere, o gamă foarte largă de opțiuni de comunicații și cele mai bune opțiuni de securitate din clasa lor, inclusiv tehnologia Arm TrustZone®. Toate dispozitivele RA sunt susținute de programul Renesas Flexible Software Program (FSP) care include drivere și middleware foarte eficiente pentru a facilita implementarea comunicațiilor și a securității. Interfața grafică a FSP simplifică și accelerează procesul de dezvoltare. Acesta permite utilizarea flexibilă a codului existent, precum și compatibilitatea și scalabilitatea ușoară cu alte dispozitive din familia RA. Proiectanții care utilizează FSP au, de asemenea, acces la ecosistemul extins Arm, care asigură o gamă largă de instrumente ce contribuie la accelerarea timpului de lansare pe piață, precum și la rețeaua extinsă de parteneri Renesas.

Grupul de microcontrolere RA4E1

Microcontrolerele RA4E1 reprezintă primul grup Entry-Line din seria RA4 de 100 MHz. Grupul include patru componente diferite, care includ capsule de la 48-pini până la 64-pini și de la 256kB la 512kB de memorie flash pe lângă 128kB de SRAM. Dispozitivele RA4E1 oferă cel mai mic consum de putere activă din clasa lor, utilizând doar 60µA / MHz în timp ce execută din Flash la 100MHz. Acestea oferă o combinație optimizată de periferice inovatoare, opțiuni de conectivitate și caracteristici de reducere a costurilor sistemului.

Renesas a combinat microcontrolerele RA4E1 cu oferte analogice și de putere complementare care funcționează împreună fără probleme pentru a crea Combinații Câștigătoare pentru o varietate de aplicații. Printre exemplele acestor Combinații Câștigătoare, se numără un purificator de aer inteligent IoT și un automat de cafea inteligent pentru microcontrolerele RA4E1. Renesas oferă peste 250 de Combinații Câștigătoare cu dispozitive compatibile pentru o gamă largă de aplicații și produse finale. Acestea pot fi găsite la renesas.com/win.

Disponibilitate

Toate noile microcontrolere RA4E1 sunt disponibile imediat. Pentru a ajuta inginerii să înceapă să utilizeze seria RA4E1, Renesas oferă placa de prototipare rapidă FPB-RA4E1 cu un depanator pe cip la un preț de 20 USD. Mai multe informații sunt disponibile pentru grupul de microcontrolere RA4E1 la renesas.com/ra4e1. Mai multe detalii despre noua placă de prototipare rapidă pot fi găsite la renesas.com/fpb-ra4e1.

Renesas Electronics Corporation

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu