EcoStruxure Power Build & EcoStruxure Power Design – software-urile pentru creșterea eficienței și ratei de succes a afacerilor

by donpedro

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului energiei și în automatizări, prezintă noile software-uri EcoStruxure: EcoStruxure Power Build, conceput pentru crearea de tablouri electrice conectate de joasă tensiune și EcoStruxure Power Design, pentru proiectarea sigură și rapidă a instalațiilor electrice.

EcoStruxure Power Build, înlocuitorul software-ului Rapsody este special creat pentru producătorii și contractorii de tablouri de joasă tensiune. Este intuitiv și ușor de folosit, fiind de mare ajutor în configurarea și estimarea costurilor tablourilor de distribuție de tip Prisma, precum și a altor tablouri de joasă tensiune dedicate clădirilor, cu excepția aplicațiilor critice. Software-ul oferă prețuri și oferte de produse actualizate la zi, fără a fi necesară verificarea disponibilității componentelor individuale. Conține totodată o listă cu gamele de produse intens utilizate, fiind declarat drept cel mai solicitat software din ultima perioadă de către partenerii tablotieri. Mai mult decât atât, este extrem de util distribuitorilor și proiectanților care doresc să realizeze oferte sau să estimeze dimensiunile tablourilor electrice.

Caracteristicile și beneficiile EcoStruxure Power Build includ:

  • Configurare rapidă: Oferă o îndrumare pas cu pas pentru conectarea tabloului electric cu cele mai recente dispozitive și accesorii inteligente, configurarea tablourilor electrice conectabile fiind realizată prin utilizarea funcției “Make it Smart!”.
  • Estimare rapidă a costurilor: Accesarea de informații despre produse și obținerea unei estimări de cost pentru întregul proiect, precum și a unei documentații tehnice (vedere frontală a tablourilor electrice, specificații tehnice etc.).
  • Siguranță și fiabilitate sporite: Optimizarea dispozitivelor operaționale și de protecție; susținerea selectivității.
  • Dispozitive și aplicații compatibile: Posibilitatea configurării tabloului de distribuție electrică și echiparea acestuia cu produse Schneider Electric, precum: întreruptoare automate cu izolație în aer (ACB), întreruptoare automate în carcasă turnată (MCCB), întreruptoare modulare (MCB) și altele.
  • Importarea proiectelor realizate în EcoStruxure Power Design: Crearea automată a tablourilor electrice și configurarea echipamentelor prin importarea schemei monofilare deja realizate
  • IEC certified: Software în conformitate cu standardele Comisiei Electrotehnice Internaționale

EcoStruxure Power Design, înlocuitorul software-ului Ecodial, este un software inteligent, ușor de folosit, care ajută la alegerea echipamentul potrivit și estimarea costurilor aferente, crescând totodată eficiența procesului de proiectare al instalațiilor electrice. Parte a gamei de aplicații Customer Lifecycle Software, realizează dimensionarea instalației electrice în timp real, fiind totodată conectat la platforma EcoStruxure Power.

Acest software intuitiv ajută la proiectarea și optimizarea instalațiilor electrice de joasă si medie tensiune. Cu ajutorul lui, pot fi create scheme monofilare ale instalațiilor electrice, cu un efort minim. După fiecare modificare, toate calculele și dispozitivele propuse sunt actualizate în timp real. Totodată, comenzile rapide de taste și funcția “Make it Smart!” facilitează proiectarea, specialiștii având acum posibilitatea de a construi o soluție conectabilă prin doar câteva click-uri.

Întrucât atât EcoStruxure Power Design cât și EcoStruxure Power Build sunt integrate în platforma noastră Customer Lifecycle Software, trecerea proiectelor de la stadiul de proiectare, la estimarea costurilor și execuția propriu-zisă, este una fluidă.

Caracteristicile și beneficiile EcoStruxure Power Design includ:

  • Proiectare mai ușoară și rapidă a instalațiilor electrice: Realizarea de scheme monofilare, calcule în timp real și definirea unor caracteristici precum puterea instalată, numărul de faze, tipul schemei de tratare a neutrului și altele. Cu ajutorul funcției “Make it Smart!” poate fi creat un sistem comunicant Modbus sau Ethernet prin doar câteva click-uri.
  • Proiectare sigură: Verificarea concordanței dintre aparatajul de comutație și echipamentul recomandat de software, pentru identificarea posibilelor erori.
  • Asigurarea disponibilității energiei electrice: Prin alegerea unui plan de selectivitate potrivit care să ajute la optimizarea raportului timp de funcționare/costuri; Posibilitatea utilizării unui generator de rezervă în situația opririi alimentării și asigurarea alimentării sarcinilor critice prin intermediul UPS-ului, în cazul unei întreruperi neașteptate a alimentării.

 Lumea din jurul nostru este din ce în ce mai digitală și automatizată, iar EcoStruxure Power Design și EcoStruxure Power Build se încadrează perfect în aceste tendințe. Atunci când proiectați instalații electrice, nu trebuie să așteptați programul pentru a efectua calculele necesare – EcoStruxure Power Design efectuează calculele în timp real și vă ajută să vă alegeți un echipament cât mai inteligent posibil. Puteți importa proiecte deja pregătite și puteți face rapid o estimare a costurilor, prin intermediul EcoStruxure Power Build, utilizând configurația automată a tabloului electric. Dacă lucrați într-un mediu solicitant și plin de provocări, aceste soluții vă pot simplica substanțial munca și vă pot ajuta să economisiți timp prețios.

Pentru mai multe informații, vizitați paginile de prezentare ale EcoStruxure Power Build și EcoStruxure Power Design.

Schneider Electric

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu