DigiKey lansează sezonul 4 al seriei video City Digital, axat pe inteligență artificială

by gabi

DigiKey a lansat sezonul 4 al seriei sale video City Digital, axată pe inteligență artificială în orașele inteligente.

DigiKey, distribuitor de top în comerțul global, care dispune în stoc de cea mai mare selecție de componente tehnice și produse de automatizare pentru livrare imediată, a anunțat lansarea sezonului 4 al seriei video City Digital, “AI in the Smart World”, sponsorizată de Molex și STMicroelectronics. Noul sezon al seriei de trei episoade va explora diferite aspecte ale integrării inteligenței artificiale (AI), de la infrastructură și transport la monitorizarea mediului și servicii publice.

Sezonul 4 evidențiază, de asemenea, AI și rolul transformator pe care îl joacă în modelarea orașelor moderne. Inovațiile hardware și software de astăzi vor favoriza integrarea AI în structura urbană de mâine, cu scopul de a spori eficiența, sustenabilitatea și calitatea vieții.

Primul din cele trei videoclipuri ale seriei, “The Intelligent Backbone” (Coloana vertebrală inteligentă), examinează rolul crucial al AI în modernizarea infrastructurii urbane. De la clădirile inteligente echipate cu sisteme energetice bazate pe inteligență artificială până la implementarea controlului inteligent al traficului și utilizarea inteligenței artificiale în monitorizarea infrastructurii critice, acest episod dezvăluie modul în care inteligența artificială devine coloana vertebrală a vieții urbane eficiente și sustenabile.

Al doilea videoclip, “On the Move” (În mișcare), va explora modul în care AI revoluționează maniera în care oamenii și bunurile se deplasează prin mediul lor. Progresele înregistrate în domeniul vehiculelor autonome, al sistemelor inteligente de gestionare a traficului și al transportului în comun activat de AI demonstrează cum aceste tehnologii pot face transportul mai sigur, mai rapid și mai ecologic.

Al treilea și ultimul videoclip, “The Responsive City” (Orașul receptiv), va explora rolul AI în îmbunătățirea serviciilor publice și a monitorizării mediului. Acesta abordează influența potențială a AI asupra gestionării deșeurilor, întreținerea predictivă a utilităților publice și abilitatea de a monitoriza și de a răspunde la schimbările de mediu. Episodul evidențiază, de asemenea, cum va contribui AI la crearea unor medii urbane mai receptive și mai adaptabile.

Pentru a afla mai multe despre seria video “AI in the Smart World” și despre felul în care DigiKey sprijină sectorul în schimbare rapidă al orașelor inteligente, vizitați site-ul DigiKey.

DigiKey

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu