DigiKey distribuie noul proiect de referință eFuse de la Vishay

by gabi

DigiKey prezintă noul eFUSE-48V100 de la Vishay.

DigiKey, unul dintre principalii distribuitori la nivel global, care deține în stoc cea mai mare selecție de componente electronice și produse de automatizare pentru expediere imediată, a anunțat că proiectul de referință EFUSE-48V100A de la Vishay, lider mondial în domeniul tehnologiei semiconductorilor și al componentelor pasive, este disponibil acum pentru achiziționare la nivel global de la DigiKey.

Noua siguranță electronică – eFuse – de la Vishay este prevăzută cu MOSFET-uri TrenchFET® și este proiectată să gestioneze un curent continuu de până la 100 de amperi. Aceasta poate funcționa continuu la curent maxim cu pierderi sub 14 wați, fără a necesita răcire activă. De asemenea, eFuse dispune de funcții de preîncărcare, monitorizare continuă a curentului și protecție la supracurent.

Pe lângă conectarea și deconectarea în siguranță la surse de alimentare de 48 de volți, cum ar fi bateriile de mare energie, EFUSE-48V100A dispune, de asemenea, de deconectarea rapidă a sarcinilor în mai puțin de 2 μs, de o siguranță resetabilă și de o limită de curent reglabilă. Produsul a fost creat pentru a funcționa în sistemele de management al bateriilor, în mediile de testare a vehiculelor electrice, în instalațiile solare, în industrie și automatizări casnice, în sistemele de calcul industrial și pentru servere, în rețele, în telecomunicații și în sursele de alimentare a stațiilor de bază.

Pentru mai multe informații și pentru a comanda EFUSE-48V100A de la Vishay, vă rugăm să vizitați site-ul DigiKey.

DigiKey

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu