Digi-Key își extinde centrul de distribuție a produselor pentru a continua să livreze excelență la nivel global

by donpedro

După cinci ani de planificare și construcție, suntem mândri să anunțăm că în luna august Digi-Key a sărbătorit inaugurarea noului nostru centru de distribuție a produselor (PDCe) din Thief River Falls, Minnesota, prin tăierea unei role de bandă pentru ambalare utilizată de Digi-Key.

Inaugurarea noului centru de distribuție a produselor (PDCe) al Digi-Key din Thief River Falls, Minnesota. În imagine, de la stânga la dreapta: Chris Lauer, Vice Președinte, Depozitare și livrare comenzi, Digi-Key; Brian Holmer, Primarul orașului Thief River Falls; Dr. Ron Stordahl, proprietarul companiei Digi-Key; Dave Doherty, Președinte, Digi-Key; Steve Grove, Comisar al Departamentului pentru Ocuparea Forței de Muncă și Dezvoltare Economică din Minnesota și Ramesh Babu, CIO, Digi-Key.

Având o suprafață de 204.400 m², noul PDCe al Digi-Key este unul dintre cele mai mari 10 depozite din America de Nord, alăturându-se sediului actual al Digi-Key pentru a oferi un total de aproape 279.000 m².

Este o bornă importantă pentru Digi-Key și pentru comunitatea, furnizorii și clienții noștri. Noua facilitate ne va ajuta să continuăm să livrăm excelență clienților noștri pentru mulți ani de acum încolo, permițându-ne să preluăm, să ambalăm și să expediem aproape de trei ori mai mult decât media zilnică anterioară de 27.000 de pachete către clienți din peste 180 de țări din întreaga lume. Pe cât de importantă este această extindere pentru noi, pe atât de mult sperăm ca toți clienții noștri să nu perceapă vreo diferență – tranziția pentru clienți ar trebui să fie fără probleme și să le ofere o experiență și mai bună în ceea ce privește serviciile adresate lor.

Imagine din interiorul PDCe

Deschiderea noului centru vine într-un moment de creștere record. În 2021, Digi-Key a crescut mai rapid ca niciodată, cu o sporire a vânzărilor cu 65%, iar comenzile din 2022 au înregistrat o creștere de peste 25% față de anul trecut. Și numărul de furnizori a crescut semnificativ, cu 250 de furnizori deja adăugați în acest an.

Noua facilitate este aproape complet automatizată; singura sarcină care se face cu adevărat manual este ridicarea fizică propriu-zisă a pieselor. Digi-Key a dezvoltat multe sisteme brevetate pentru a garanta clienților că primesc de fiecare dată piesele potrivite în cantitatea potrivită. Cea mai importantă componentă a noului nostru sistem automatizat este KNAPP Order, Storage and Retrieval (OSR), care furnizează de fiecare dată piesele potrivite operatorului, eliminând timpul de mers pe jos și oferind un mediu ergonomic adecvat pentru persoana care face selecția. Acest nivel ridicat de automatizare îmbunătățește eficiența cu până la 35% pentru preluare și îmbunătățește calitatea și eficiența procesului de ambalare.

PDCe dispune de două sisteme principale de sortare pentru a asigura redundanță în cazul unei defecțiuni și pentru a permite o viitoare extindere. Crearea unui mediu de lucru prietenos pentru echipă și, în același timp, planificarea scalabilității și a creșterii au fost prioritare în planurile și proiectarea noii clădiri. Există peste 43 de kilometri de bandă transportoare automatizată în noua facilitate, iar o comandă medie va parcurge mai mult de 975 de metri în interiorul clădirii.

Sustenabilitatea a fost, de asemenea, luată în considerare în timpul planificării și construcției facilității. Membrana albă a acoperișului reflectă căldura soarelui, luminile LED activate de senzori reduc la minimum consumul de energie electrică, iar un sistem de transport special creat maximizează utilizarea și eficiența energetică.

Le mulțumim clienților, furnizorilor și partenerilor noștri transportatori pentru susținerea creșterii și expansiunii Digi-Key. Nu am fi putut face acest lucru fără voi și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să vă servim, în timp ce alimentăm inovația în întreaga lume cu cele mai înalte niveluri de servicii și asistență în care ați ajuns să aveți încredere pe parcursul ultimilor 50 de ani. Sperăm că vom continua la fel și în următorii 50 de ani și chiar mai departe!

 

Autor: Chris Lauer
Vice president, Order fulfillment

 

Digi-Key Electronics   |   https://www.digikey.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu