Digi-Key Electronics lansează sezonul al 2-lea al seriei de videoclipuri “Farm Different”

Noul sezon abordează sustenabilitatea și reducerea deșeurilor pentru o planetă în schimbare

by gabi

Digi-Key începe al doilea sezon al seriei de videoclipuri Farm Different cu YAGEO Group și STMicroelectronics.

Digi-Key Electronics, distribuitorul care oferă cea mai mare selecție din lume de componente electronice și produse de automatizare disponibile pe stoc pentru expediere imediată, inaugurează un nou sezon al seriei sale de videoclipuri “Farm Different”, care evidențiază rolul tehnologiilor de automatizare și control în practicile durabile de exploatare agricolă și distribuție a alimentelor.

Al doilea sezon al seriei de trei episoade, sponsorizat de YAGEO Group și STMicroelectronics, va evidenția conectivitatea de la fermă până la locul de consum și va include interviuri cu experți din industria agricolă privind automatizarea, problemele legate de muncă, senzorii avansați, gestionarea resurselor și urmărirea activelor.

Primul dintre cele trei videoclipuri din serie, “Automatizarea unei forțe de muncă în scădere”, disponibil pe site-ul Digi-Key, analizează modul în care deficitul tot mai mare de fermieri din întreaga lume a creat nevoia de soluții automatizate care să intervină și să umple golul.

Cel de-al doilea videoclip, intitulat “De la fermă la masă”, evidențiază tehnologiile care pot monitoriza mai bine alimentele de-a lungul lanțului de aprovizionare pentru a preveni risipa în exces; iar cel de-al treilea videoclip, “Viitorul durabil al agriculturii”, abordează noile inovații în tehnologia agricolă care maximizează eficiența.

Pentru a afla mai multe despre seria de videoclipuri, producția sustenabilă și modul în care Digi-Key sprijină sectorul agricol în schimbare rapidă, vizitați site-ul Digi-Key.

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și