Digi-Key anunță un acord de distribuție globală cu SPARK Microsystems

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitorul de componente electronice, care oferă cea mai mare selecție de componente electronice din lume în stoc pentru expediere imediată, a anunțat că a obținut un acord de distribuție globală cu SPARK Microsystems pentru a oferi comunicații wireless cu consum ultra-redus de putere pentru rețele personale de înaltă performanță și dispozitive conectate IoT.

O comparație a dimensiunilor familiei de circuite integrate SR1000 UWB de la SPARK Microsystems, pe care Digi-Key Electronics o oferă acum pentru a permite următoarea generație de produse wireless pentru clienții din întreaga lume. 

Cu tehnologiile sale brevetate, SPARK Microsystems aduce pe piață o nouă generație de transceivere wireless în bandă ultra-largă, care permite clienților din întreaga lume să beneficieze de următoarea generație de produse wireless.

Familia de produse SPARK SR1000 UWB IC de la SPARK va permite realizarea următoarei generații de produse wireless cu caracteristici care includ:

  • Rată de date de până la 10 Mbps la 1,5 nJ/bit.
  • Versatilitate de neegalat, inclusiv un consum de putere de 2 mW în timpul transmiterii și recepției la 1 Mbps, și scalarea la 6 μW la 1 Kbps.
  • Latență wireless ultra-scurtă (50 µs pentru 1 Kb).
  • Poziționare ToF cu o precizie de 30 cm.

Pentru mai multe informații despre SPARK Microsystems și pentru a comanda din portofoliul lor de produse, vă rugăm să vizitați site-ul Digi-Key.

Despre SPARK Microsystems

SPARK Microsystems este o companie de semiconductori fabless (n.red.: fără fabricație proprie) care deschide calea către comunicații wireless de foarte mică putere pentru rețele personale de înaltă performanță și dispozitive conectate la IoT. Cu ajutorul tehnologiilor sale brevetate, SPARK Microsystems aduce pe piață o nouă generație de transceivere wireless în bandă ultra-largă, care permite îmbunătățirea cu câteva ordine de mărime a consumului de putere, a latenței și a preciziei de localizare și poziționare, oferind în același timp viteze de transfer de date mai mari decât cele oferite de tehnologiile concurente.

Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și