DIGI International în România prin Comet Electronics

by donpedro

Familia de produse DIGI TransPort – routere celulare 3G/4G de înaltă clasă.

Familia de routere celulare upgradabile Digi TransPort WR oferă o soluţie completă de comunicare cu conectivitate primară şi de back-up de înaltă viteză pentru locaţii izolate. Aceste routere celulare multifuncţionale au un design robust şi flexibil cu port opţional de Wi-Fi (cu multi SSID), port USB, serial, 4 porturi de Ethernet switch cât şi o gamă largă de porturi opţionale incluzând multiple porturi seriale (asincron sau sincron), GPS sau module I/O de telemetrie. Familia Digi TransPort oferă rutare avansată cu opţiuni de firewall, securitate şi VPN integrat. Protocoalele de clasă Enterprise integrează BGP, OSPF şi VRRP+, o tehnologie brevetată, bazată pe standardul VRRP ce oferă detectare automată şi revenire automată după orice cădere de linie.
Routerele Digi TransPort WR sunt ideale pentru domenii ca transport, POS, energie, medical, financiar şi semnătură digitală cât şi pentru conectivitate celulară de back-up. Opţiunile flexibile de alimentare includ conectori tip barrel sau Molex pentru 11-58 VDC pentru integrarea directă în aplicaţiile din industria auto. Routerele celulare Digi multifuncţionale de clasă enterprise şi routerele WiMAX cu suport opţional Gobi™ sunt proiectate pentru aplicaţii industriale, de transport, financiare şi de backup pentru reţele. Familia de produse Digi transport se compune din următoarele routere: WR11, WR21, WR41, WR44, WR44R, WR44RR care acoperă o gamă largă de aplicaţii din diferite domenii. Unele modele au un design robust, special pentru a putea fi instalate în medii agresive.

DIGI TRANSPORT WR11

Digi TransPort WR11 oferă profesioniştilor din ma­nagementul reţelelor o conexiune sigură şi ieftină 3G/4G LTE pentru terminalele de retail, vending sau jocuri. Prin orientarea către caracteristicile plăţilor cu cardul sau a altor tranzacţii cu securitate ridicată, routerul permite celor ce implementează soluţii MSP să îşi dezvolte afacerile prin prezenţa în cât mai multe locuri din piaţa de comunicaţii.
Digi TransPort WR11 are implemen­tată configurarea software Digi care oferă de la început administratorilor de reţea soluţiile de rutare, VPN şi firewall de care au nevoie pentru a creea rapid o reţea compatibilă PCI. Administratorii de reţea au la dispoziţie şi sistemele Digi SureLink™ şi Digi Remote Manager™ ce le permite păstrarea configura­ţiilor pentru reţeaua PCI cât şi detectarea problemelor la instalări.
Prin introducerea WR11, familia Digi TransPort WR oferă acum administratorilor de reţea o gamă completă de routere pentru toate aplicaţiile de retail sau point-of-sale, de la conexiuni simple de ethernet (WR11), ethernet şi comunicaţie serială (WR21) şi alte aplicaţii ca DSL backup şi crearea punctelor de accest Wi-Fi (WR41 şi WR44).

DIGI TRANSPORT WR21

Digi TransPort WR21 este un router celular care oferă o gamă largă de conectivitate de la cea de bază la clasa enterprise şi soluţii de securitate. Prin arhitectura sa

de înaltă performanţă, Digi TransPort WR21 oferă conectivitate primară şi de backup şi este proiectat pentru conectivitate WAN incluzând reţelele 2.5G/3G/4G. Modulul opţional Gobi™ oferă diversitate de purtătoare HSPA+/EV-DO. Opţiunile flexibile de alimentare şi gama extinsă de tempe­ratură fac din Digi TransPort WR21 un produs versatil atât pentru mediile comerciale cât şi pentru mediile industriale. Digi TransPort WR21 este disponibil atât în versiune de rutare standard cât şi enterprise. Versiunea de rutare standard oferă rutare standard, NAT şi securitate, iar versiunea enterprise adaugă rutarea avansată, securitatea VPN şi firewall. Caracteristicile Digi TransPort WR21 permit integrarea acestuia în reţele de tip PCI. Soluţiile de management Digi oferă uşurinţă în setare, configurare şi mentenanţă pentru reţele extinse de routere din familia Digi TransPort. Device Cloud by Etherios™ oferă management prin web pentru routerele celulare Digi. Este disponibilă şi varianta Digi Remote Manager™ bazată pe Windows pentru managementul dispozitivelor şi raportare.

DIGI TRANSPORT WR41

Routerul celular Digi TransPort WR41 oferă o soluţie robustă de comunicare cu

rutare enterprise, securitate şi firewall. Acest router celular multifuncţional are un design flexibil cu opţiune de punct de acces Wi-Fi integrat (cu multi SSID) / Client, USB, port serial şi un port switch Ethernet cât şi multiple porturi seriale sincrone şi asincrone, GPS sau module I/O de telemetrie.
Routerul Digi TransPort WR41 oferă rutare avansată, securitate şi firewall cu inspecţie dinamică şi VPN integrat. Protocoalele enterprise integrate includ BGP, GRE, OSPF şi VRRP+, tehnologie brevetată bazată pe standardul VRRP ce oferă detectare automată şi revenire automată după orice cădere de linie. Routerul Digi TransPort WR41 este ideal pentru aplicaţiile compatibile PCI cu securitate avansată, monitorizare şi firewall.

DIGI TRANSPORT WR44

Routerul celular Digi TransPort WR44 este o soluţie completă de comunicaţie mobilă cu rutare de clasă enterprise, securitate şi firewall. Acest router celular multifuncţional are un design flexibil cu punct de acces Wi-Fi integrat, USB, port serial şi switch Ethernet cu patru porturi cât şi multiple porturi seriale sincrone şi asincrone, GPS sau I/O pentru module de telemetrie.

Familia de routere Digi TransPort oferă rutare avansată, securitate şi firewall cu inspecţie dinamică şi VPN integrat. Protocoalele enterprise integrate includ BGP, OSPF şi VRRP+, tehnologie brevetată bazată pe standardul VRRP ce oferă detectare automată şi revenire automată după orice cădere de linie.
Digi TransPort WR44 este ideal pentru aplicaţiile automotive şi mobile. Opţiunile flexibile de alimentare includ conectori tip barrel sau Molex de 11-58 VDC pentru integrarea directă în aplicaţiile auto. Digi Remote Manager™ oferă uşurinţă în setare, configurare şi mentenanţă pentru reţele extinse de routere din familia Digi TransPort.

Digi Remote Manager

O soluţie completă de management de la distanţă
Digi Remote Manager oferă o metodă eficientă de monitorizare, actualizare şi management de la distanţă a routerelor inteligente Digi TransPort prin reţele 3G/4G LTE. Programul Digi Remote Manager include urmă­toarele componente ce permit un management complet de la distanţă a routerelor Digi TransPort.

Device Health Manager
Prin interogarea regulată a dispozitivelor Digi TransPort, interfaţa centrală vă permite să fiţi la curent cu starea dispozitivelor din teren. În primul rând, se stabilesc atributele şi valorile pentru un dispozitiv funcţional, apoi puteţi vedea rapoartele de stare pentru un dispozitiv sau pentru toate dispozitivele monitorizate. Puteţi planifica raportări regulate despre dispozitive şi alerte în cazul în care starea unui dispozitiv se schimbă.

Management de conformitate şi securitate
Digi Remote Manager vă permite să definiţi profile pentru dispozitive şi să stabiliţi configuraţii standard pentru firmware şi fişierele de sistem, sau să selectaţi dintr-un set de profile PCI-DSS deja validate. Alegeţi frecvenţa de interogare şi primiţi alerte când o eroare este detectată. Puteţi seta coduri de program predefinite pentru a remedia automat erorile apărute.

Management de actualizare a firmware-ului
Gestionaţi toate aspectele legate de procesul de actualizare a firmware-ului cu alerte pentru erorile dispozitivelor prin Digi Remote Manager. Programaţi actualizări automate de firmware sau actualizaţi ma­nual firmware-ul. Digi Remote Manager înregistrează toate actualizările făcute pentru rapoarte ■

Pentru detalii tehnice şi comerciale, contactaţi firma Comet Electronics.
Str. Sfânta Treime Nr. 47, Bucureşti, Sector 2

Tel.: 021 243 2090
Fax: 021 243 4090
office@comet.srl.ro
www.comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu