DIGI – Expertul tău M2M

by donpedro

Propuneri valoroase și oferte cheie M2M


DIGI INTERNATIONAL este expert în tehnologia M2M, combinând produsele și soluțiile de servicii end-to-end care conduc la eficiență în afaceri. Digi oferă cea mai largă gamă de produse pentru industria wireless, o platformă de cloud computing adaptată pentru dispozitive, precum și servicii de dezvoltare pentru a ajuta clienții să ajungă mai rapid pe piață cu dispozitive wireless și dezvoltare de aplicații. Întregul set de

Costantin Savu Director General ECAS ELECTRO

soluții este adaptat pentru a permite ca orice dispozitiv să poată comunica cu orice aplicație, oriunde în lume. Digi oferă soluții direcționate pe aplicații verticale ce pot fi utilizate în Energie (Contorizare inteligentă, Răspuns la cerere, Energie alternativă, Automatizarea distribuției), Dispozitive mobile active (Flota de vehicule, Căi ferate, Tranzit, Urmărire), Medical, Depozite, printre multe alte aplicații.

Produse și Servicii


Produsele embedded includ module, microprocesoare, calculatoare monoplacă, produse de comunicații prin satelit, kituri de proiectare și dezvoltare de software, precum și servicii de proiectare folosind Spectrum Design Solutions. Produsele non-embedded includ routere celulare, gateway-uri, adaptoare de comunicații fără fir (ZigBee, Wi-Fi, proprietary RF), servere seriale, servere inteligente consolă, produse conectate USB, produse de afișare la distanță, senzori și linie de carduri seriale ce ocupă primul loc ca vânzare în lume.
Portofoliul Digi de servicii profesionale include consultanță, soluții de proiectare, alegerea tehnologiei, testarea și punerea în aplicare, servicii de administrare și dezvoltare de afaceri M2M – toate concepute pentru creșterea eficienței în afacerile utilizatorilor.

iDigi®Device Cloud™


iDigi®Device Cloud™ reprezintă o platformă de tipul cloud computing pentru crearea de rețele și gestionarea lor. Acesta oferă aplicații de mesagerie securizată, de stocare a datelor și de gestionare a dispozitivelor pentru rețele formate prin legături cu fire, dispozitive mobile și conectare prin satelit.
Toate gateway-urile Digi, routerele Digi cât și componentele încorporate sunt iDigi gata și, prin urmare, pot fi instantaneu provizionate pe platforma iDigi și făcute accesibile pentru aplicații iDigi. În plus, dispozitive non-Digi pot fi integrate în platforma iDigi folosind iDigi®Connector™, un software ce poate fi descărcat gratuit și care este suport pentru orice platformă de operare a unui dispozitiv.

Consola Server
Consola de management este o soluţie sigură, inteligentă şi ușor de utilizat, inclusiv în gestionarea de la distanță a puterii.
Soluţii Embedded Wireless şi Wired
Soluții cu Embedded System-on-Module și cu Module radio RF.
Camere video şi Senzori
Sisteme de monitorizare cu camere video USB şi senzori USB, orientate la aplicații.
Routere Wireless şi Gateway-uri
Routere multi-funcționale, clasa enterprise celular/ WiMAX și gateway-uri robuste, personalizabile.
Servere Seriale
Serverele seriale externe oferă conectivitate de rețea completă la aproape orice dispozitiv serial.
Modemuri Wireless și Periferice
Dispozitive RF ușor de implementat datorită suportului tehnic oferit prin scheme și modele standard în industria de vârf, pentru a scurta lansarea pe piață a produselor.
Conectivitate la distanţă pentru Display-uri
Soluții de conectare serială la distanță pentru display-uri prin USB sau prin Internet Protocol.
USB
Digi oferă o varietate de produse serial-to-Ethernet bazate pe soluția patentată RealPort ® COM/TTY.
Carduri Seriale
Linie de carduri seriale situate pe primul loc ca vânzare în lume.
Accessorii
Selecția Digi de antene, cabluri şi accesorii, oferă mai multe opțiuni pentru a satisface aplicații specifice.
www.digi.com
www.ecas.ro

WaveForum 2013


WaveForum este o conferință anuală ce reunește experți din industrie din întreaga lume pentru a împărtăși cunoștințele lor despre cele mai recente progrese în domeniul tehnologiei fără fir, soluții M2M și dispozitive având conectivitate de tip cloud computing. Au avut loc prezentări și webinarii on-line de formare tehnică cuprinzătoare și de creare de rețele profesionale.
WaveForum a avut loc în 19-21 februarie 2013 la Nisa, Franța. Evenimentul de două zile a cuprins sesiuni diferite care au acoperit o varietate de subiecte, inclusiv:

• Cloud Computing pentru reţelele M2M
• Noţiuni de bază RF și Selecţie Protocol
• Platforma XBee
• Mesh Networking
• Embedded Wi-Fi
• Management pentru Reţea de Dispozitive
• Tehnologie celulară avansată
• Soluţii și Servicii pentru eficienţa afacerilor

WaveForum a cuprins diverse prezentări de networking, demo-uri tehnice și întruniri executive, toate proiectate pentru a ajuta ca proiectanții, utilizatorii și distribuitorii să devină mai familiarizați cu diferite tipuri de hardware și software de comunicații.

ECAS

ELECTRO este distribuitor autorizat al produselor DIGI INTERNATIONAL.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu