DIAMOND

by donpedro

Sistemul de conectare a fibrelor optice E 2000™

Optica fibrelor este o ştiinţă foarte precisă, o tehnnologie care revendică de la fiecare componentă capacitatea maximă.

Încă de la apariţia fibrelor optice, Diamond a avut contribuţii majore în extinderea acestui domeniu de mare interes.
E-2000™ este un sistem inovativ de conectare a fibrelor optice având facilităţi unice, special create pentru obţinerea unor servicii multiple. Este în primul rând un sistem de conectare care integrează caracteristici de securitate, un sistem de codificare a culorilor flexibil, ce poate fi definit de utilizator precum şi taste de manipulare manuală.

Încă de la apariţie, E-2000™ a avut un grad remarcabil de acceptare pe piaţă, determinând astfel apariţia unei întregi familii de soluţii de interconectare: un domeniu întreg de elemente de conectare conjugate şi componente active de recepţie.

E-2000™ a fost câştigătorul declarat datorită designului său unic.
Datorită construcţiei şi performanţelor remarcabile acest conector este utilizat într-un număr foarte mare de aplicaţii din întreaga lume.
Astăzi sistemul de conectare E-2000™ al firmei Diamond a fost extins pentru a acoperi toate cerinţele utilizatorilor.
Prin îmbunătăţirea tehnologiei E-2000™, noul sistem integrează numeroase facilităţi noi care sunt de fapt răspunsul la cerinţele clienţilor.
Păstrând arhicunoscutul sistem de codificare a culorilor şi sistemul mecanic de manipulare al tehnologiei E-2000™, Diamond a dezvoltat un soclu nou de protecţie şi noile adaptoare conjugate, cu clapete protejate, care permit soluţii de montare modulare multiple în acelaşi corp.
Modul de construcţie avansat combinat cu modularizarea adaptoarelor simplifică terminaţiile sistemului de conectare şi asigură obţinerea unui produs superior din punct de vedere calitativ şi scurtează timpul de livrare.

notă
E-2000™ este cunoscut sub denumirea generică de conector “LSH”, iar modelul 8° APC este cunoscut sub denumirea “LSH-HRL”.

DIAMOND S.R.L.
the fiber meeting
Str. Cpt. Mircea Vasilescu 11,
RO – Bucureæti, Sector 4.
Tel: 00401 335 0271
Fax: 00401 335 2508
e-mail: diamond@xnet.ro