Debitmetrele KDF/KDG-9 – acum şi în varianta scurtă

by donpedro

Aceste debitmetre şi switch-uri permit o măsurare şi supraveghere precisă şi ieftină debitelor mici. Pe lângă modelele care se găsesc de câţiva ani pe piaţă, am introdus acum şi modelele cu construcţie scurtă de 90mm pentru lichide şi gaze. Aparatele se montează vertical cu direcţie de deplasare a mediului de jos în sus, prindere G1/4 sau furtun de 8mm. Debitul poate fi citit foarte uşor pe scala din borosilicat.
La modelele KDF-9 pentru fluide sunt disponibile 11 domenii de măsură standard de la 0,02…0,25Nl/h până la 10…100l/h de apă. Modelele KDG pentru gaze oferă 12 domenii de măsură de la 2,0…20Nl/h până la 300…3000Nl/h de aer. Pe lângă variantele standard, se pot solicita produse concepute pentru anumite medii, temperaturi şi presiuni. Cu ajutorul contactelor inel opţionale pot fi supravegheate debite pre-programate de la distanţă.
Un mod simplu şi practic de a menţine debite constante îl reprezintă aparatele cu regulator de presiune diferenţială în carcasă de oţel inoxidabil. O supapă cu membrana din FPM sau PTFE asigură un debit constant în domeniul reglat.

O’Boyle srl
office@oboyle.ro
www.oboyle.ro

Adaugă un comentariu