DAC-uri VOUT duale şi cvadruple

by donpedro

MILPITAS, CA – 7 Aprilie, 2004 – Linear Technology introduce convertoarele digital/analogice VOUT LTC2602 dual şi LTC2604 cvadruplu de 16 biţi. De asemenea disponibile în versiunile de 12 biţi şi 14 biţi, aceste convertoare garantează o performanţă monotonică de-alungul temperaturii cu liniaritate non-diferenţială (DNL) de ±1LSBMAX care este critică în aplicaţii de buclă de control. Circuitul LTC2604 consumă numai 250uA per DAC şi are o cădere de 0.25uA per DAC în modul “power-down”.

Familia LTC2602 este disponibilă într-o capsulă subţire de 8 pini MSOP, pe jumătatea capsulei SO-8. Înalta rezoluţie, dimensiunile mici şi consumul mic de putere reprezintă caracteristici ce impun aceste convertoare duale şi cvadruple de cost redus pentru aplicaţii precum calibrările digitale, instrumentaţia portabilă şi controlul proceselor industriale.
Aceste DAC-uri oferă o interfaţă uşor de folosit şi ieşiri vârf la vârf buffer-ate. O interfaţă serială pe 3 fire controlează fiecare DAC simplificând transmisia prin barierele de izolaţie sau către locaţiile remote. Fiecare DAC poate fi simultan actualizat cu un cod de intrare diferit. DAC-urile livrează tensiuni de ieşire vârf la vârf într-o gamă largă de la 2.5V la 5.5V.
Pin-compatibilitatea familiei DAC dual este disponibilă pentru capsula de 8 pini MSOP, iar pin-compatibilitatea familiei DAC cvadruple este disponibilă pentru capsula de 16 pini SSOP.
Familiile LTC2602 & LTC2604 – Sumarul caracteristicilor:
Performanţă monotonică garantată 16-Bit, 14-Bit, 12-Bit: DNL ±1LSB(MAX)
Sursa de alimentare: 2.5V la 5.5V;
Operare la mică putere: 250uA la 3V, 325uA la 5V;
Individual DAC Power-Down;
Drivere buffere-ate VOUT vârf la vârf: ±15mA;
Actualizări independente sau simultane ale DAC-urilor.

http://www.linear.com

Adaugă un comentariu