COSEL – Evoluția seriei MG

by donpedro

Seria COSEL MG este disponibilă pe piață de aproape zece ani. Pentru aniversarea longevității acestei serii, COSEL a completat seria cuprinzătoare de module DC/DC performante și fiabile cu alte noi modele.

Așa cum o știm noi, seria MG, cuprinde două modele în capsule de 1×1″(15W) și 1×2″ (30W), complet protejate, ceea ce înseamnă protecție pe șase și nu cinci fețe, făcând modulul în termeni COSEL, o adevărată cușcă Faraday. Acest convertor DC/DC încapsulat la standarde industriale reprezintă un dispozitiv ce poate fi folosit în nenumărate aplicații industriale și chiar mai importante – în aplicații sensibile la EMC – necesare în prezent aproape în orice aplicație. Oferind o garanție de zece ani, produsul este foarte bine stabilizat și fiabil în același timp. Seria de produse MG este disponibilă într-o gamă de intrări de tensiune 4:1, tensiuni de ieșire single (S) și bipolare (W) plus funcționalitate on/off la distanță pentru o flexibilitate maximă.

COSEL a crescut acum puterea pentru ambele capsule. Modelul de 1×1″ oferă acum 40W, iar cel de 1×2″, 80W. Convertoarele DC/DC de 80W nu au mai fost disponibile niciodată pe o amprentă industrială de o asemenea dimensiune. Piața convertoarelor DC/DC de putere de peste 50W era acoperită de modulele de putere de tip cărămidă (brick). Acesta a fost standardul! Noile amprente industriale capabile să ofere puteri mult mai mari au făcut să scadă acum cota de piață a modulelor tip cărămidă. Ambele module de putere operează cu o eficiență de peste 90% și acoperă un interval foarte mare pentru tensiunea de intrare, de la 4.5 până la 76Vdc. Există versiuni de ieșire unice (single) și bipolare, permițând clienților să utilizeze dispozitivul și ca modul boost (ridicător de tensiune). Și totuși, în afara acestui lucru, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult. Privite din exterior, pur și simplu nu este posibil să se facă o diferențiere între versiunea “veche” și cea “nouă” a modulelor, doar că “noile” modele oferă de două ori mai multă performanță.

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm prima extindere a gamei de produse din 2017. În acel moment, COSEL a adăugat o gamă largă de module Single Inline de 1.5, 3, 6 și 10W în două capsule SIP6 și SIP8. Variantele MG de mică putere nu se diferențiază față de competiție doar prin faptul că întreaga serie vine cu ieșiri bipolare și unice. Trebuie menționat, de asemenea, că modulele SIP vin cu ieșiri stabilizate, ceea ce face posibilă o gamă de intrări de tensiune 2:1 într-un factor de formă care era destinat pentru produsele nestabilizate și modeste în același timp.

Un aspect deosebit este dat de seria MGXS, o variantă de înaltă calitate, care oferă un interval de intrări de tensiune de 10:1, adică 6-60Vdc pentru valori de putere de 1.5 (SIP6) și 6W (SIP8), după cum s-a menționat mai sus. Inutil să spunem că există, de asemenea, o varianță duală numită MGXW care urmează nomenclatura explicată mai sus.

Adevărata alternativă la “paginile galbene COSEL”!

Seria MG, împreună cu alte produse noi și foarte bine cunoscute, este disponibilă acum pe aplicația COSEL – Product Selector – dezvoltată să opereze atât pe toate dispozitivele mobile cât și pe computere – chiar și fără conexiune la internet. Aplicația Product Selector de la COSEL este intuitivă, utilizatorul putând cu doar câteva clicuri să localizeze rapid o selecție de produse potrivite pentru aplicația sa. Aplicația include, de asemenea, calculatoare simple și toate specificațiile produsului într-un format de bază, sau foi de catalog. Aplicația se bazează pe bine-cunoscutele “pagini galbene COSEL”. Pentru a reduce dimensiunea aplicației pe terminalele utilizatorilor, în aplicație sunt incluse doar foile de catalog. Totuși, legăturile către documentația de suport, de exemplu manualele de utilizare, sunt incluse în secțiunea “Caracteristici” (Features) și sunt accesibile online.

Pentru a garanta că utilizatorii au întotdeauna cele mai recente informații despre produsele COSEL actualizate, când sunt online, aplicația COSEL – Selector de produse – verifică automat cele mai recente date stocate, oferind o opțiune de reîmprospătare a aplicației sau de a rămâne cu versiunea curentă. Aplicația a fost optimizată pentru viteză, reîmprospătarea datelor stocate efectuându-se în doar câteva secunde utilizând o conexiune de viteză medie.

Pentru portabilitate și accesibilitate, aplicația COSEL Product Selector este compatibilă cu cele două platforme mobile majore: Apple și Android și este disponibilă de la App Store-urile respective. O versiune pentru utilizatorii MacBook este disponibilă de la Mac App Store, iar pentru utilizatorii de PC-uri, aplicația Windows 10 este disponibilă din magazinul Microsoft. Rețineți că o versiune pentru Windows 7 & 8 este disponibilă pe site-ul web al CODICO.

Dacă doriți să aflați mai multe informații, vă invităm să intrați în legătură cu contactul dvs. CODICO pentru România.

Gergely Balogh | Tel: +36 308 670 687 |  Gergely.Balogh@codico.com |

CODICO | www.codico.com   |   www.codico.com/shop

S-ar putea să vă placă și