Convertorul DC/DC Aimtec, 8 Waţi în capsulă DIP24

by donpedro

Aimtec lansează convertorul AM8TW-Z cu puterea de 8W, la un preţ foarte avantajos comparativ cu celelalte
produse similare de pe piaţă şi cu
performanţe ridicate.
Cu o varietate de tensiuni de intrare, 9-36VDC şi 18-75VDC, convertorul AM8TW-Z include control ON/OFF, un beneficiu important pentru conservarea energiei în aplicaţii portabile, alimentate cu acumulatori.
Ieşirile de 3.3, 5, 12 şi 15VDC (cu o toleranţă de ±1%) nu necesită o sarcină minimă, prezintă rezistenţă la supratensiune şi o formă de undă regulată (±0.2%/±0.5%) pentru a asigura o tensiune de ieşire constantă pentru toate cele 14 modele ale seriei AM8TW-Z, în ciuda modificărilor apărute la tensiunea de intrare sau la curentul de sarcină.
Izolarea intrare/ieşire de 1600VDC protejează sarcina de orice scurgeri de tensiune prezente la intrarea convertorului. Convertoarele AM8TW-Z sunt certificate EN55022, standard EMC, şi IEC 61000-4, pentru a fi utilizate într-o varietate de aplicaţii industriale şi IT.
Construit în capsulă DIP24 cu aşezare standard a pinilor, AM8TW-Z înlocuieşte uşor celelalte convertoare DC/DC DIP24, cu puteri de la 3 la 12W.
Compatibile RoHS, toate modelele sunt testate pentru asigurarea calităţii parametrilor, preţul ramânând competitiv. Sunt disponibile mostre cu livrare imediată din stoc.
www.oboyle.ro

Adaugă un comentariu