Convertoarele TracoPower de 50W CC/CC cu cea mai mare densitate de putere

by donpedro

TRACOPOWER lansează seria TEN50 de mare performanţă cu 12 modele cu puterea de 50W, într-un pachet compact 1”x 2”x 0.4“.

În ziua de azi aproape toate aplicaţiile necesită o mare eficienţă de transformare a tensiunii electrice. Această necesitate, combinată cu economia de spaţiu şi izolaţia galvanică ne conduc la nişte componente de largă utilizare – modulele CC/CC.

Modelele din seria TEN 50 prezintă o foarte mare eficienţă, de până la 92%. Eficienţa excelentă se menţine la o plajă largă de sarcini, nefiind nevoie de o sarcină minimă pentru reglarea corectă a ieşirii. Aceste convertoare sunt disponibile în trei grupe de bază – TEN 50-12xx, TEN 50-24xx şi TEN 50-48xx cu o plajă extinsă a tensiunii de intrare (2:1).

Avantaje / Caracteristici:


1.Convertor 50W CC/CC
2.Plajă extinsă a tensiunii de intrare 2:1
3.Soluţii extreme de compacte 1” x 2” x 0.4” (2.54 x 5.08 x 1.02 cm)
4.Protecţie la scurtcircuit şi supra-sarcină
5.Tensiune de ieşire reglabilă (+-10%)
6.Certificate internaţionale de siguranţă

Pierderile termice mici şi folosirea componentelor de cea mai bună calitate permit funcţionarea într-un interval de temperaturi de la –40°C până la +85°C, iar până la 55°C nici nu este nevoie de ventilaţie de răcire. Cu un disipator de căldură opţional, această temperatură poate fi chiar mărită. Funcţionarea fără ventilaţie de răcire este posibilă chiar şi la temperaturi mai mari – cu o reducere adecvată a puterii nominale ( 2%/K peste 55°C şi 2,5%/K peste 65°C). Seria TEN 50 funcţionează cu comandă de Pornire/Oprire la distanţă şi are o tensiune de ieşire reglabilă (± 10%). Are protecţie la supra-sarcină şi scurtcircuit, dimensiuni foarte compacte şi o izolaţie de 1500VCC, care permit folosirea modulelor TEN 50 la aproape oricare aplicaţie electrică.

Informaţii detaliate sunt disponibile în fişa tehnică TEN 50 datasheet. Preţul este economic, de 70 USD/buc. Dacă vă interesează, vă rugăm să ne contactaţi la adresa info@soselectronic.com

SOS electronic
www.soselectronic.com

Adaugă un comentariu