Convertoare digital/analogice cu memorie nevolatilă şi I2C™ de la Microchip

by donpedro

Microchip a anunţat extensia liniei sale de produse de convertoare digital/analogice nevolatile cu MCP47FEBXX. Aceste convertoare

digital/analogice economice energetic, cu canal single şi dual sunt caracterizate de o rezoluţie de 8-, 10- şi 12-biţi, EEPROM şi o interfaţă I2C™ integrate şi sunt oferite în capsule TSSOP cu 8 pini. Memoria EEPROM integrată permite configurarea parametrilor DAC la pornire, adăugându-se astfel un plus de flexibilitate sistemului. Diferitele moduri de închidere reduc semnificativ consumul de curent al dispozitivului pentru aplicaţii critice din punct de vedere energetic. Aceste dispozitive oferă clienţilor abilitatea de a utiliza zona de energie interzisă internă ca referinţă de tensiune, simplificând dezvoltarea şi reducând costul sistemului, sau de a utiliza o sursă de tensiune de referinţă externă pentru optimizarea proiectului.
MCP47FEBXX este suportată de placa de evaluare TSSOP20EV de la Microchip. MCP47FEBXX este disponibil acum ca mostre şi producţie de volum în capsule TSSOP cu 8 pini.

Microchip Technology
www.microchip.com/MCP47FEBXX-Page-022315a

S-ar putea să vă placă și