Conectori cu contacte speciale rezistente termic

by donpedro

Înregistrarea temperaturii joacă un rol din ce în ce mai decisiv în inginerie. În toate măsurătorile de laborator şi în domenii ca ingineria testării se folosesc sonde de temperatură şi dispozitive de evaluare care au un comportament de înaltă precizie şi rezistenţă la căldură. Compania ODU poate furniza soluţia – contacte rezistente termic – NiCr / Ni – modelul K) în scopul de a conecta aceste sonde şi dispozitive de evaluare într-o manieră optimă şi fără a rezulta erori. Contactele pot fi montate în conectorii metalici ODU MINI-SNAP (conector circular cu sistem de blocare “push-pull”). Conectorii conveţionali standard pentru elementele termice au nevoie de un spaţiu mare pentru instalare şi nu au un sistem de blocare, dar nici nu pot fi concepuţi astfel încât să fie etanşi.

Avantajele conectorilor ODU
– Mufare etanşă, clasa de precizie IP 68;
– Conectarea până la nouă elemente rezistente termic într-un singur conector;
– Economie de spaţiu mai mult de 90% în comparaţie cu conectorii termici convenţionali;
– Un design robust datorită carcasei metalice;
– Nu se produc deconectări accidentale datorită sistemului de blocare “push-pull”;
– Peste 5000 de cicluri de mufare.

Aplicaţii
ODU MINI-SNAP – interfaţă la un aparat pentru măsurarea temperaturii şi a umidităţii.
Senzor pentru măsurarea nivelului lichidului şi a temperaturii în medii lichide.
ODU MINI-SNAP – Push-Pull connector (marimea 1, seria K, 6 contacte) asigură interfaţa etanşă dintre senzor şi aparatul de citire.

Datorită construcţiei sale robuste (rezistenţă chimică, rezistenţă la compresiune, rezistenţă la impactul valurilor, insensibilitate la şocuri de temperatură etc), acesta poate fi de asemenea utilizat în ulei, nămol şi în ape reziduale spre exemplu.

Pentru detalii suplimentare accesaţi catalogul on-line de pe site-ul firmei. În cazul în care nu găsiţi în catalog reperul care să corespundă specificaţiilor dumneavoastră, sunt posibile modificări ale conectorilor de la versiunea standard.

Împreună cu dumneavoastră putem găsi soluţia perfectă!

Contact
Ing. Alina Mitea
alina.mitea@odu-rom.ro
www.odu-rom.ro
ODU ROM Manufacturing – Sibiu, Romania
Tel: 0748144488
Fax: 0269 221006
Pentru informaţii generale accesaţi www.odu.de

Adaugă un comentariu