Comutatoarele analogice de la STMicroelectronics destinate telefoanelor mobile şi aplicaţiilor de consum

by donpedro

Rezistenţa “on” foarte mică reduce distorsiunile audio şi video

STMicroelectronics a lansat o pereche de comutatoare analogice SPDT integrate într-o capsulă foarte mică ideală pentru dispozitivele audio şi video ce echipează telefoanele celulare, notebook-urile PC, PDA-urile şi alte instrumente portabile.

Circuitul STG3699 este un comutator analogic SPDT cvadruplu, iar STG3684 este un comutator dual. Ele includ multiple celule “Single Pole Dual Trough” şi pot lucra în mod bi-direcţional folosind pinii de control digital compatibili de 1.8V. Comutatoarele sunt disponibile într-o capsulă QFN de numai 3 x 3mm făcându-Ie foarte utile în spaţiile extrem de mici.

Rezistenţa “on” a dispozitivelor este mai mică de 0.5Ohm. Aceasta reduce distorsiunile la minim în circuitele audio asigurând semnale de înaltă fidelitate pentru produse precum telefoanele celulare. Datorită rezitenţei “on” mici se reduc şi timpii de comutaţie la valori mai mici de 300ps.

Când se lucrează cu semnale de comutaţie diferenţiale, rezistenţa “on” poate avea valoarea de 0.06Ohm.

Circuitul operează alimentat la o tensiune cuprinsă în limitele 1.65V … 3.6V şi este proiectat să suporte un curent de până la ±500mA. Consumul de putere este redus la mai puţin de 1mA, recomandând circuitul în aplicaţii alimentate de la baterii. Toate intrările şi ieşirile sunt protejate împotriva descărcărilor statice şi a supratensiunilor.

Mai multe informaţii despre aceste produse găsiţi în pagina:
www.st.com/stdlogic

Adaugă un comentariu