Circuitul de management a puterii de înaltă eficiență de la Renesas Electronics este adoptat în produsele Google Coral AI

by donpedro

Renesas Electronics Corporation a anunțat că circuitul de management a puterii (Power Management IC (PMIC)) – ISL91301B – este utilizat în cele mai noi produse Google Coral. Acestea includ Mini PCIe Accelerator, M.2 Accelerator A+E Key, M.2 Accelerator B+M Key și System-on-Module (SoM). Google Coral se integrează perfect în procese la orice scară, ajutând proiectanții să creeze o varietate de soluții locale de inteligență artificială (AI) pentru diverse industrii.

Tehnologia Google Coral permite procesare avansată bazată pe rețea neuronală pentru dispozitivele cu consum redus de putere. În inima Coralului se află coprocesorul Google Edge Tensor Processing Unit (TPU), care este capabil să efectueze patru trilioane de operații pe secundă (TOPS), utilizând 0.5 wați pentru fiecare TOPS (2 TOPS pe watt). De exemplu, poate executa modele avansate de viziune mobilă, cum ar fi MobileNet v2 la 400 FPS, într-o manieră eficientă din punct de vedere al puterii.

Circuitul PMIC ISL91301B de la Renesas oferă o soluție de putere foarte eficientă, de mici dimensiuni, ideală pentru procesoarele AI de ultimă generație, cu consum redus de putere. ISL91301B dispune de 4 ieșiri programabile, fiecare livrând până la 4A (total 16A) cu o eficiență de vârf de 94%. Dispozitivul PMIC folosește tehnologia de modulare R5 de la Renesas pentru răspuns tranzitoriu rapid într-un singur ciclu, compensare ajustată și frecvență rapidă de comutație. Aceste caracteristici precum și dimensiunea soluției de 70 mm2 ușurează munca proiectanților de surse de alimentare atunci când vor să dezvolte o soluție AI de dimensiuni reduse, cu inductoare cu profil scăzut, de 2 mm × 2mm × 1mm, condensatoare mici și câteva componente pasive.

Mai multe informații găsiți aici.

Renesas Electronics Corporation

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu