Circuit Design a lansat modulul radio de emisie-recepție STD-502-R 2.4GHz pentru aplicații industriale

by donpedro

Circuit Design Inc., lider în proiectarea şi producerea de dispozitive radio, a început producția modulelor radio de emisie-recepţie STD-502-R pentru controlul echipamentelor industriale.

STD-502-R operează în banda de 2,4GHz utilizată în întreaga lume și este conform standardelor ARIB, CE și FCC în Japonia, Europa și SUA.
Proiectat pentru a fi integrat în echipament, STD-502-R a fost dezvoltat ca un modul radio pentru aplicații industriale care necesită o funcționare fiabilă. Funcționând alimentat de la baterie, aceasta atinge linia de comunicație radio la vedere dincolo de 300 m.
În afară de faptul că dispozitivul poate opera în medii extrem de zgomotoase – datorită modulaţiei DSSS, modulul dispune de un receptor puternic capabil să prevină căderea semnalului datorită funcţiei multi-path fading.
Acest lucru asigură comunicații radio extrem de fiabile în banda extrem de aglomerată precum cea de 2.4 GHz ISM.
Modulul nu are integrat niciun protocol de comunicare. În schimb, acesta dispune de o interfaţă transparentă de date de intrare/ieșire care permite utilizatorilor să folosească propriile protocoale fără modificări. În plus, se poate transmite în mod continuu un semnal LOW sau HIGH, fără restricții, lucru care nu a fost posibil pentru modelele anterioare.
Circuit Design a dezvoltat propriile sale circuite ASIC cu modulaţie DSSS în scopul de a garanta aprovizionarea pe termen lung cu module radio cheie necesare pentru dispozitivele industriale.
Prin urmare, STD-502-R nu se bazează pe componentele altor companii datorită funcțiilor sale principale.
Circuit Design oferă deja transceiverele STD-302N-R și LMD-400-R care acoperă o bandă largă de frecvenţe, de la 300 MHz la 1200 MHz.

Circuit Design GmbH
info@circuitdesign.de
www.circuitdesign.de

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu