Cipurile decodoare PCI video/audio de la Philips primesc certificare Macrovision Copy Protection

by donpedro

Philips Semiconductors a anunţat că a primit certificarea Macrovision. Certificarea validează integrarea schemei de detecţie Copy Protection de la Macrovision în circuitele integrate decodoare video/audio PCI de 9 biţi SAA7130 şi SAA7134.
Protejarea codului sursă de copiere ilegală şi piraterie este o cerinţă esenţială pentru aplicaţiile time-shifting. Această problemă este şi mai sensibilă atunci când codul este convertit din semnale analogice în semnale digitale, deoarece este mult mai predispus pirateriei. Detectarea protecţiei la copiere permite producătorilor de PC să asigure programarea conţinutului video, în aplicaţii avansate bazate pe PC, de înregistrări neautorizate.
Philips Semiconductor este primul furnizor de circuite integrate digitale video care oferă dispozitive certificate la detecţie Macrovision, atât pentru capturi video, cât şi pentru aplicaţii PCI. Tehnologia Copy Protection de la Macrovision, integrată în noua familie de circuite integrate PCI video/audio de la Philips Semiconductor, asigură protecţia codului sursă pe durata întregului proces de conversie analog-digitală. Această tehnologie previne înregistrarea permanentă a conţinutului. Circuitele integrate decodoare video/ audio SAA7130 şi SAA7134 pot fi folosite de producători pentru compatibilitatea hardware-ului cu Digital Millennium Copyright Act.

Adaugă un comentariu