Chipcon – Primul tranceiver de 2,4 GHz cu preţ sub 1 USD

by donpedro

San Diego – California şi Oslo – Norvegia – 31 Octombrie 2005 – Chipcon AS, un lider al furnizorilor de circuite integrate RF de înaltă performanţă, preţ redus şi consum energetic mic, anunţă că telecomanda Belkin Tune Command pentru iPod şi iPod Mini este acţionată de tranceiverul RF Chipcon CC 2500. Compania anunţă de asemenea că volumul mare de vânzare pentru tranceiverul RF de 2,4 GHz CC2500 a condus la scăderea preţului sub pragul de 1 USD, permiţând economii semnificative pentru clienţi precum Belkin Corp.
Dispozitivul de telecomandă TuneCommand pentru iPod vă permite libertate de mişcare în timp ce ascultaţi cântece de pe iPod. Prin utilizarea tehnologiei fără fir Chipcon RF, dispozitivul de comandă TuneCommand funcţionează până la 50 metri indiferent de bariere precum ziduri, plafoane sau ferestre, care limitează telecomenzile tradiţionale. iPod-ul dvs. poate fi comandat, chiar dacă este ascuns în compartimentul panoului de bord al autoturismului etc. TuneCommand este compatibil cu 3G, 4G, foto şi mini iPod.
Tranceiverul RF Chipcon CC2500 a fost vândut până în prezent în peste 5 milioane de bucăţi.
CC2500 combină performanţele excelente de selectivitate şi blocare, cu un consum energetic mic şi o funcţionalitate baseband avansată. Banda de frecvenţă de 2,4 GHz este foarte apreciată, putând fi utilizată în foarte multe aplicaţii. Banda de frecvenţă este larg utilizată de aplicaţii precum: wireless LAN (IEEE 802.11b şi g), Bluetooth™, IEEE 802.15.4 şi ZigBee, telefoane fără fir şi cuptoare cu microunde.

Chipcon AS www.chipcon.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu