Cel de-al 100-lea proiect de telefonie mobile

by donpedro

Boeblingen, Germania, 15 Decembrie, 2004 – Agilent Technologies a anunţat câştigarea celui de-al 100-lea proiect pentru rezonatorul FBA (film bulk acoustic) duplexer şi filtru full-band transmit, cel mai bun la ora actuală în lume. Aceste dispozitive sunt destinate pentru 9 dintre cei mai renumiţi producători de telefoane mobile CDMA pentru piaţa americană.
Duplexoarele joacă un rol esenţial în telefoanele CDMA şi card-urile de date. Ele separă comunicaţiile recepţionate de comunicaţiile transmise pentru a permite transmisie de voce sau date simultane pe două căi. Într-un telefon, filtrul de bandă de transmisie este încorporat între amplificatorul driver şi amplificatorul de putere pentru a reduce zgomotul în banda de recepţie, îmbunătăţind astfel sensibilitatea receptorului.
Agilent ACPF-7002 este cel mai mic filtru de transmisie full band din industrie (1.0 mm înălţime cu un footprint de 1.6 mm x 2.0 mm). Elimină necesitatea unui al doilea filtru, a unui comutator de radiofrecvenţă şi componentele pasive aferente. Aceasta conduce la un spaţiu necesar pe circuitul imprimat filtrului de transmisie mai mic cu 90 de procente, minimizând costurile de fabricaţie şi necesitatea programării şi proiectării interfeţei.

Agilent Technologies
www.agilent.com/view/fbar

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu