Câştigaţi un TouchPad 3D de la Microchip !

by donpedro

Câştigaţi un Microchip TouchPad 3D de la Electronica Azi!
Microchip lansează prima Platformă de Dezvoltare 2D/3D cu intrări de detecţie. Dispozitivul 3DTouchPad (DM160225) este un ghid de referinţă şi un kit de dezvoltare gata pentru producţie care combină urmărirea 2D a până la zece degete cu recunoaşterea 3D a gesturilor prin aer şi care poate fi utilizat rapid în aplicaţii avansate de detecţie pentru peri­fericele unui PC sau alte aplicaţii.
Bazat pe tehnologia Microchip GestIC®, dispozitivul 3DTouchPad, construit pe robusta şi inovativa tehnologie de recunoaş­tere a gesturilor 3D, oferă o plajă de detecţie de până la 10 cm, în timp ce receptivul dispozitiv de detecţie 2D (capacitiv, multi-touch) suportă până la 10 puncte de atingere şi gesturi de suprafaţă multi-deget.
Fiind – precum un periferic de computer – de tip plug-and-play, 3DTouchPad se conectează la un PC printr-un cablu USB şi include gratis o interfaţă grafică cu utilizatorul (GUI), Software Development Kit (SDK) şi Application Programming Interface (API). Acesta oferă de asemenea, caracte­ristici out-of-the-box fără driver pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorului cu mediile Windows® 7/8.X şi MacOS®.

Pentru a avea şansa de a câştiga un 3DTouchPad de la Microchip accesaţi pagina web
www.microchip-comps.com/eazi-3dtouchpad

Microchip Technology
www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și