Câștigați un MPLAB Starter Kit pentru alimentare digitală

by donpedro

MPLAB Starter Kit pentru alimentare digitală utilizează dsPIC33EP64GS502 DSC pentru a implementa un convertor coborâtor (buck) și unul ridicător (boost). Este o placă de alimentare controlată digital care constă dintr-un convertor sincron DC/DC Buck independent și un convertor DC/DC Boost independent. Fiecare convertor poate comanda propriul său MOSFET integrat pe placă, acesta putând fi controlat printr-o sarcină rezistivă sau printr-o sarcină externă. Placa are un afișaj LCD pentru tensiune, curent, temperatură și condiții de defecțiune, precum și un programator/depanator integrat, toate alimentate de sursa de alimentare de 9 V inclusă.

DSPIC33EPXXGS50X de la Microchip este un controler de semnal digital SMPS și de conversie digitală a puterii. Acest dispozitiv oferă caracteristici care suportă surse de alimentare digitale în comutație (SMPS – Switch-Mode Power Surse) obișnuite, cu mai multe bucle, și alte aplicații de conversie digitală a puterii, cum ar fi convertoare AC – DC și DC – DC.

Familia dsPIC33EP ‘GS’ oferă performanța necesară pentru a implementa algoritmi mai sofisticați de control neliniar, predictiv și adaptiv la frecvențe de comutație mai mari în aplicații de alimentare digitală. Acești algoritmi avansați permit proiecte de surse de alimentare mai eficiente din punct de vedere energetic și cu specificații mai bune. Frecvențele de comutație mai mari permit dezvoltarea unor surse de alimentare mai mici din punct de vedere fizic, care oferă densități mai mari și costuri mai mici.

Pentru a avea șansa de a câștiga un MPLAB Starter Kit pentru alimentare digitală sau de a primi un voucher de reducere de 20%, inclusiv transport gratuit, vizitați https://page.microchip.com/E-Azi-MPLAB-Kit.html și introduceți datele dumneavoastră în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu