Câștigați un MPLAB PICkit 5 produs de Microchip

Câștigați un MPLAB PICkit 5 (PG164150) de la Electronica Azi și, dacă nu îl câștigați, primiți un cupon de reducere de 15% pentru acest produs, plus transport gratuit.

by gabi

Depanatorul/programatorul în circuit MPLAB® PICkit™ 5 este un instrument puternic care asigură prototiparea rapidă și programare gata pentru producție în cazul tuturor dispozitivelor Microchip. Acest dispozitiv versatil este echipat cu o gamă de caracteristici care îl fac partenerul perfect pentru nevoile voastre de programare. Cu aplicația mobilă MPLAB Programmer-to-Go (PTG), vă puteți conecta la instrument de pe telefonul vostru inteligent prin Bluetooth® și puteți selecta pentru programare unul dintre multiplele fișiere .ptg salvate pe cardul SD instalat.

Grație suportului PTG și a posibilității de a salva mai multe imagini de program pe cardul SD, puteți comuta cu ușurință între diferite sarcini de programare sau puteți seta o nouă imagine implicită. Acest dispozitiv bogat în caracteristici reduce costurile și oferă caracteristici și performanțe la o fracțiune din costul depanatoarelor/programatoarelor comparabile.

MPLAB PICkit 5 suportă o mare varietate de interfețe, cum ar fi JTAG cu patru fire sau Serial Wire Debug (SWD) cu streaming UART Virtual Comm Port (VCP), iar cu ajutorul plăcii adaptoare pentru depanare (AC102015) se pot utiliza conectori standard pentru protocoalele JTAG, SWD, ICSP și AVR.

Caracteristici cheie:

  • Conectare wireless de la telefonul vostru inteligent prin Bluetooth®
  • Selecție de imagini de program salvate pe cardul SD
  • Opțiune de autoalimentare de la țintă (de la 2,7V la 5V)
  • Conector și cablu USB Type-C®
  • Suportă JTAG, SWD, UART VCP
  • Nu este nevoie de alimentare externă atunci când dispozitivul este alimentat prin USB 2.0 de mare viteză
  • Placa adaptoare permite utilizarea conectorilor standard pentru protocoalele JTAG, SWD, ICSP și AVR
  • Caracteristici și performanțe la o fracțiune din costul depanatoarelor/programatoarelor comparabile

Pentru a avea șansa de a câștiga un MPLAB PICkit 5 sau de a primi un cupon de reducere de 15% pentru acest produs, plus transport gratuit, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-PIC5.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și