Câştigaţi un Microstick pentru seria PIC24F K la 3V de la Microchip

by donpedro

Electronica Azi oferă cititorilor săi şansa de a câştiga un Microstick pentru seria PIC24F K3V (#DM240013-1). Microstick este o platformă de dezvoltare flexibilă şi uşor de folosit având alimentare prin USB. Este soluţia perfectă pentru cei care intenţionează să dezvolte proiecte cu costuri minime bazate pe familia de microcontrolere pe 16-biţi PIC24F “KL” şi “KA”, familie proiectată să suporte aplicaţii industriale, medicale şi de consum extrem de sensibile şi ieftine.

Microstick pentru seria PIC24 K-3V este creată să ofere utilizare simplă într-un mediu de dezvoltare economic bazat pe microcontrolerele pe 16-biţi. Cardul include un programator/depanator integrat, un soclu pentru microcontrolerele ce urmează a fi testate şi pini de conectare la o placă de prototipare pentru o dezvoltare extrem de flexibilă.
La aproximativ jumătate din dimensiunea unui card de credit, Microstick este extrem de portabil putând fi conectat la o placă de prototipare. Cardul Microstick este livrat cu un cablu USB, pini de conexiune pentru suprafaţa de prototipare şi microcontrolerele PIC24F16KL402 şi PIC24F16KA102.

Pentru a avea şansa de a câştiga

unul din cele două carduri Microstick

pentru seria PIC24F K-3V oferite de Microchip, accesaţi http://www.microchip-comps.com/ea-microstick3v şi introduceţi detaliile voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu