Câştigaţi un kit MPLAB-ICD 2 de la Microchip – programator/depanator integrat pentru popularele microcontrolere PIC

by donpedro

Kit-ul lucrează cu microcontrolere PIC 16F, microcontrolere Flash PIC 18F şi controlere de semnal digital dsPIC. Ca la orice produs nou devenit disponibil, utilizatorii sunt în măsură să descarce software-ul MPLAB-ICD 2 gratis, creându-şi astfel o unealtă foarte performantă ce elimină cheltuielile privind up-grade-ul plăcii.

Depanatorul permite observarea în timp real a regiştrilor şi a variabilelor.
Adiţional, MPLAB-ICD 2 poate fi folosit să programeze sau să reprogrameze un microcontroler de pe o placă de circuit. Kit-ul oferă şi alte caracteristici precum monitorizarea supratensiunilor şi a scurtcircuitelor, tensiuni de lucru cuprinse în gama 2 – 6V, LED-uri de diagnosticare, etc.
Kit-ul include o placă de test şi mostre PIC 18F452 şi PIC 16F877 (microcontrolere Flash foarte performante). De asemenea, acesta mai conţine software-ul MPLAB IDE. Placa de test conţine un display LCD (2 x 16), un senzor de temperatură, memorie EEPROM, LED-uri, sondă piezo şi o interfaţă RS 232.
Pentru a avea şansa de a câştiga o asemenea unealtă deosebit de puternică şi performantă mergeţi la adresa de WEB: www.microchip-comp.com/eazi-icd2
(sau direct din pagina noastră de pe internet www.electronica-azi.ro) şi introduceţi datele dumneavoastră aşa cum sunt ele cerute în pagina on-line Microchip destinată cititorilor ziarului Electronica azi.
SUCCES !

S-ar putea să vă placă și