Câștigați un kit de evaluare IGaT (Integrated Graphics and Touch) Curiosity de la Microchip

Câștigați un kit de evaluare Integrated Graphics and Touch (IGaT) Curiosity (EV14C17A) produs de Microchip de la Electronica Azi și, dacă nu îl câștigați, primiți un cupon de reducere de 15% pentru acest kit, plus transport gratuit.

by gabi

Kitul de evaluare Integrated Graphics and Touch (IGaT) Curiosity utilizează microcontrolerul SAME51J20A pe 32-biți de la Microchip Technology pentru a implementa o soluție grafică cu număr minim de cipuri și ecran tactil 2D pentru aplicații sensibile la costuri, fără compromisuri de performanță. Acest sistem inovator de platformă hardware și biblioteci software demonstrează cum se pot realiza cu ușurință interfețe om-mașină pentru o varietate de aplicații fără a fi nevoie de un controler tactil extern.

Seria SAM E5x dispune de un procesor Arm Cortex-M4 pe 32-biți cu unitate în virgulă mobilă (FPU), care rulează la o frecvență de până la 120 MHz, o memorie flash dual-panel de până la 1 MB cu ECC și o memorie SRAM de până la 256 KB cu ECC. De asemenea, adaugă un MAC Ethernet 10/100 și 2 porturi CAN-FD destinate automatizărilor industriale, aplicațiilor auto și aplicațiilor de uz general, care necesită conectivitate prin cablu. Seria oferă caracteristici excelente, cu performanțe energetice de top în clasă și securitate hardware integrată, ceea ce o recomandă ca o alegere ideală pentru aplicații conectate cu consum redus de energie și sigure.

Această construcție devansează toate celelalte soluții tactile și grafice bazate pe Arm® Cortex®-M4 de pe piață, deoarece elimină necesitatea unui controler tactil dedicat și nevoia de ajustare a controlerului, reducând costurile și complexitatea. Întregul firmware, inclusiv biblioteca grafică și tactilă, precum și aplicațiile demonstrative, este disponibil publicului prin intermediul framework-ului integrat MPLAB® Harmony v3.

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit de evaluare IGaT (Integrated Graphics and Touch) Curiosity sau de a primi un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit, accesați https://page.microchip.com/E-Azi-IGaT.html și introduceți datele voastre în formularul de înscriere online.

S-ar putea să vă placă și