Câştigaţi un kit de dezvoltare STM32F4DISCOVERY de la ST oferit de Future Electronics!

by donpedro

Revista Electronica Azi oferă cititorilor săi şansa de a câştiga un kit de dezvoltare STM32F4DISCOVERY de la ST oferit de Future Electronics!
Kit-ul STM32F4DISCOVERY vă ajută să descoperiţi caracteristicile cela mai importante ale familiei STM32F407/417 și, totodată, să dezvoltaţi aplicații cu ușurință. Acesta include tot ceea ce este necesar utilizatorilor începători și experimentați pentru a porni rapid proiectele lor. Construit pe baza microcontrolerului STM32F407VGT6 (nucleu ARM Cortex-M4F, 1MB Flash, 192KB RAM, 32-biţi, capsulă LQFP100) kit-ul include o sculă de depa­nare ST-LINK/V2, doi senzori ST MEMS, accele­rometru digital și microfon digital, un DAC audio cu driver speaker integrat clasă D, LED-uri și push butoane și un conector micro-AB USB OTG.
Pentru a sprijini evaluarea și dezvoltarea rapidă, la adresa www.st.com/stm32f4-discovery sunt disponibile o serie de exemple gratuite gata pentru a rula firmware de aplicaţii.

Pentru a extinde funcționalitatea kit-ului STM32F4 Discovery cu conectivitate Ethernet, display LCD și multe altele, accesaţi pagina: www.st.com/stm32f4dis-expansion

Pentru a avea şansa de a câştiga kit-ul STM32F4DISCOVERY, abonaţi-vă acum la revista “Electronica Azi” în format digital.
Accesaţi pagina web a revistei: www.electronica-azi.ro/abonamente.php
şi introduceţi datele voastre în formularul de înscriere online. Abonamentul la revista “Electronica Azi” este gratuit şi conţine 10 numere ale revistei în format flash / PDF.
Termen limită de înscriere la concurs: 17.10.2014. Câştigătorul va fi anunţat în revista din luna Noiembrie – Electronica Azi nr. 9 (189).

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu