Câștigați un kit de dezvoltare CryptoAuth Trust Platform produs de Microchip

Câștigați un kit de dezvoltare CryptoAuth Trust Platform (DM320118) produs de Microchip de la Electronica Azi și, dacă nu îl câștigați, primiți un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit.

by gabi

CryptoAuth Trust Platform este un kit de evaluare hardware compact, care poate fi utilizat cu Trust Platform Development Suite (TPDS) și cu alte instrumente software. Acest kit este utilizat pentru explorarea și implementarea de soluții pentru spațiul IoT cu ATECC608B Trust&GO preprovizionat, ATECC608B TrustFLEX pre-configurat și produse ATECC608B TrustCUSTOM complet personalizabile. Produsele Trust&GO și TrustFLEX au fost dezvoltate pentru a permite o modalitate ușoară de a adăuga securitate hardware la soluțiile IoT Cloud, autentificarea accesoriilor, protecția IP și verificarea firmware-ului.

Utilizarea acestor kituri cu instrumentele de dezvoltare ale Microchip și cu sistemele de provizionare Microchip permite chiar și proiectelor pentru volume mici să implementeze cu ușurință autentificarea securizată în aplicația lor. Ghidul utilizatorului oferă o prezentare fizică a conexiunilor, componentelor și a setărilor comutatoarelor implementate pe placă.

CryptoAuth Trust Platform constă din ATSAMD21E18A – microcontrolerul principal – care vine preprogramat cu protocolul Secure Product Group (SPG) al Microchip. Acesta este un microcontroler Flash cu consum redus de putere și de înaltă performanță bazat pe ARM® Cortex®-M0+ și este ideal pentru o gamă largă de aplicații de automatizare a locuinței, de consum, de contorizare și industriale. Protocolul se ocupă de comunicația dintre dispozitivele CryptoAuthenticationTM și microcontrolerul gazdă prin intermediul interfeței USB HID. Transferul de date între elementele securizate și microcontrolerul gazdă este indicat de LED-ul de stare.

Kitul suportă mikroBUSTM pentru o conectare ușoară la plăcile add-on MikroElectronika, cum ar fi placa de dezvoltare EV92R58A, care este o placă auxiliară pentru evaluarea ECC204, un nou membru al familiei de produse CryptoAuthentication. Dispozitivul este adresat aplicațiilor de control al ecosistemelor și a fost proiectat pentru a fi utilizat ca dispozitiv însoțitor pentru microcontrolerele Microchip sau ale altor furnizori.

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit de dezvoltare CryptoAuth Trust Platform sau de a primi un cupon de reducere de 15% pentru această placă, plus transport gratuit, vizitați https://page.microchip.com/E-Azi-Crypto.html și introduceți datele voastre în formularul de înregistrare online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu