Câștigați o placă de dezvoltare PIC32CK GC Curiosity Ultra produsă de Microchip

Câștigați o placă de dezvoltare PIC32CK GC Curiosity Ultra (EV44P93A) de la Electronica Azi și, dacă nu o câștigați, primiți un cupon de reducere de 15%, plus transport gratuit pentru una dintre aceste plăci.

by gabi

Kitul PIC32CK GC Curiosity Ultra este o platformă hardware menită să accelereze procesul de dezvoltare pentru proiectele cu microcontrolere PIC32CK GC. Seria de microcontrolere PIC32CK GC se bazează pe un nucleu Cortex-M33 care oferă o gamă largă de opțiuni de conectivitate, inclusiv Ethernet, CAN FD, HS & FS USB, I2S, I2C, SPI etc., cu ajutorul cărora se pot implementa diverse funcționalități și aplicații precum gateway-uri industriale, grafică și aplicații auto.

Includerea unui HSM (Hardware Security Module) asigură un nivel ridicat de securitate pentru autentificare, depanare securizată, pornire securizată și actualizări securizate, în timp ce tehnologia TrustZone oferă un nivel suplimentar de protecție pentru funcțiile software cheie. HSM-ul poate accelera o gamă largă de standarde de criptografie simetrică și asimetrică, generare de numere aleatoare reale și gestionare securizată a cheilor.

Microcontrolerele PIC32CK de la Microchip sunt proiectate pentru a susține standardele de siguranță funcțională ISO 26262 și de securitate cibernetică ISO/SAE 21434. Pentru o flexibilitate sporită și eficiență a costurilor, familia de microcontrolere PIC32CK oferă o gamă largă de opțiuni pentru a ajusta nivelul de securitate, memoria și lățimea de bandă de conectivitate în funcție de cerințele aplicației finale. Opțiunile includ până la 2 MB de memorie flash dual-panel și 512 KB de memorie SRAM.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare PIC32CK GC Curiosity Ultra produsă de Microchip sau de a primi un cupon de reducere de 15%, inclusiv transport gratuit, accesați pagina https://page.microchip.com/E-Azi-GC.html și introduceți datele voastre în formularul on-line.

S-ar putea să vă placă și